Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι προτιμήσεις του Σμυρνιώτη, ο Βάγγος της Μεγαλόπολης και η μονιμοποίηση της … έκτακτης ανάγκης!

Οι προτιμήσεις του Σμυρνιώτη, ο Βάγγος της Μεγαλόπολης και η μονιμοποίηση της … έκτακτης ανάγκης!

- Επιτέλους χειμώνας! Αν και με το επίδομα πετρελαίου δε μας τα λένε καλά εμείς θα επιβιώσουμε όπως άλλωστε κάναμε και πέρυσι. Εμείς δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη! Αυτό θα είναι το φετινό σύνθημα του χειμώνα. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

- Εξάμηνη παράταση - ανάσα για τα σκουπίδια πήρε ο Δήμος Τρίπολης με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφηκε προχθές. 'Αραγε είμαστε κοντά στη μόνιμη λύση - όπως λέει ο Δήμαρχος - ή θα μείνουμε μόνιμα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης?

- Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης ζήτησε ο Παπαζαχαρίας για τα σκουπίδια και συγκεκριμένα για την χωροθέτηση του σκουπιδοεργοστασίου στην Παλαιόχουνη. Τάσο γεμίσανε τα ρέματα σκουπίδια, βρείτε επιτέλους μια λύση και κλείστε το θέμα. Ο κόσμος αυτό θέλει, δεν το καταλαβαίνετε?

- Μαζί με τον Υπουργό Γεωργίας θα έρθει την Κυριακή στη Βυτίνα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Έμαθα ότι ο Υπουργός θα εξαγγείλει ένα μεγάλο έργο για την περιοχή. Για να δούμε, θα επιβεβαιωθούμε πάλι?

- Ανταπέδωσε την επίσκεψη που του κάνανε προχθές οι Μεσσήνιοι ο Τατούλης. Πήγε στην Καλλιρρόη του Δήμου Οιχαλίας και έδωσε εξηγήσεις για την κατασκευή του σκουπιδοεργοστασίου. Λέτε να τους έπεισε?

- Τί να έλεγαν χθες τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στον Οδυσσέα? Τον είχαν μέσα στην αίθουσα συσκέψεων για τρεις ώρες το Βουλευτή. Τελικά άσπρος καπνός βγήκε? ...δε μάθαμε.

- Νέο επεισόδιο είχαμε στην Κάρτσοβα με πρωταγωνιστή τον Μπανάνα και ποδοσφαιριστές του Παγγορτυνιακού! Αντί για γήπεδο δεν το κάνουνε ρινγκ?

- Μουσείο του αγώνα θέλει να φτιάξει στην Τρίπολη ο Δήμαρχος! Ποιανού αγώνα? ...μάλλον του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει μεθαύριο στην Τούμπα

- Τώρα τελευταία έχω χάσει τη Ντίνα και ανησυχώ. Συμβαίνει τίποτα?

- Το Νασιάκο συγχάρηκε ο Δήμαρχος για τη μεγάλη βράβευση του κρασιού Semeli. Κανένα ποτηράκι δεν ήπιανε? ( πού είσαι ρε Αλέκο? )

- Όταν ρωτήθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης ποιόν θα προτιμούσε για αντίπαλο στις επόμενες εκλογές, ξέρετε τί απάντησε? Η απάντηση σήμερα το βράδυ στην εκπομπή "πρόσωπο με πρόσωπο"  στο ΤΙ ΒΙ ΣΟΥΠΕΡ στις 10 το βράδυ αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

-Τώρα τελευταία όλο και πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Βαγγέλη Γιαννακούρα να «κοιτάζει» προς τον Δήμο Μεγαλόπολης. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τα σενάρια δεν διοχετεύονται από τον ίδιο τον Βαγγέλη, για αυτό και κρατάμε μικρό καλάθι. Αλλά, δεν παύει να έχει βουίξει η πιάτσα. Και λένε ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…

- ΤΕΛΟΣ: Ξέρετε ποιοί δεν θα μείνουν ποτέ άνεργοι? Αυτοί που μας ...δουλεύουν! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...