Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Βυτίνα, η ... βιτρίνα, τα δίχτυα του ΔΑΚ και το πολιτικό λίφτινγκ!

Η Βυτίνα, η  ... βιτρίνα, τα δίχτυα του ΔΑΚ και το πολιτικό λίφτινγκ!

- Καλημέρα Αρκαδία και... καληνύχτα γι αύριο! Το φυσάνε και δεν κρυώνει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την απουσία του Πρωθυπουργού από την φιέστα του Κόστα Ναβαρίνο. Τζάμπα οι ...προσκλήσεις που μιλούσαν για την παρουσία του Σαμαρά στην εκδήλωση. Πώς την πατήσανε έτσι οι διοργανωτές?

- Ούτε ο Χατζηνικολάου δεν κατάφερε να φέρει στη Μεσσηνία τον Πρωθυπουργό! Αν θυμάστε όμως καλά εμείς το είχαμε γράψει εδώ και καιρό ότι ο Σαμαράς δεν πρόκειται να πάει στην εκδήλωση του Τατούλη. Δεν ψάχνουμε για ...αποκλειστικά ( τέτοια έχουμε άλλωστε πολλά ) αλλά εμείς οι κακόμοιροι για μια ηθική ικανοποίηση ζούμε. Όπως οι καλλιτέχνες για το ...χειροκρότημα.

- Δε φθάνει που στο Κόστα Ναβαρίνο δεν πήγε ο Σαμαράς, δεν πήγε και ο Παπούλιας που οι διοργανωτές είχαν διαρρεύσει εντέχνως ότι θα τους τιμήσει με την παρουσία του. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προτίμησε τη Βυτίνα και τον καθαρό αέρα της Αρκαδίας. Δήλωσε μάλιστα ότι πέρασε πολύ ωραία στη Βυτίνα και ένιωσε σαν το χωριό του! ( Αυτά είναι κρασιά... )

- Έπρεπε να έρθει στην Αρκαδία ο Παπούλιας για να δούμε μαζί και τους τρεις Βουλευτές της Αρκαδίας. Λυκουρέντζος, Ζαχαριάς και Κωνσταντινόπουλος βρέθηκαν δίπλα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά την επίσκεψή του στη Βυτίνα και μάλιστα κάθισαν όλοι μαζί! Και τα μνημόνια?

- Άλλο Βυτίνα και άλλο ...βιτρίνα! Ξέρετε πόσα λεφτά στοίχισε το συνέδριο για την περιφέρεια πλανήτη? Αστρονομικό -για την εποχή -ποσό. Γι αυτό άλλωστε ονομάστηκε: μια περιφέρεια ένας πλανήτης. Α ρε ...μυθική Πελοπόννησος που σας χρειάζεται!

- Αυτός που βγήκε κερδισμένος από την εκδήλωση στο Κόστα Ναβαρίνο ήταν μόνο ο Νίκος Χατζηνικολάου. Έκανε τη δουλειά του, έκανε το κομμάτι του και στο τέλος έκλεψε και τις εντυπώσεις. Όλοι οι άλλοι περιορίστηκαν σε ρόλους κομπάρσων και ...χειροκροτητών. Γι αυτό το φυσάνε και δεν κρυώνει?

- Πολλοί παράγοντες που ασχολούνται με την επικοινωνία του Περιφερειάρχη μας είχαν επενδύσει σε αυτή την εκδήλωση  και κυρίως στην πολυδιαφημισμένη παρουσία του Πρωθυπουργού. 'Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ...πολιτικό λίφτινγκ η οποία όμως χάθηκε ανεπιστρεπτί. Και τώρα παιδιά, τί κάνουμε?

- Στο θέμα των σκουπιδιών υπάρχει περίπτωση να υπάρχει λαγός και τη μεγάλη δουλειά θα την πάρει τελικά ο γνωστός - άγνωστος  εργολάβος; Αν υποψιαστώ ότι αυτό το σενάριο θα επιβεβαιωθεί τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τελικά τα σκουπίδια ίσως να βρωμάνε περισσότερο από ό,τι νομίζετε.

- Δε μας νοιάζουν τόσο τα αποτελέσματα όσο οι τελευταίες κακές εμφανίσεις της ομάδας μας. Ήθελα να ΄ξερα ποιοί είναι οι φετινοί στόχοι του Αστέρα Τρίπολης?

- Έτοιμος να τα πει όλα στον Τριαντάφυλλο την ερχόμενη Πέμπτη είναι ο Λυκουρέντζος. Όταν ρωτηθεί για το χρίσμα στην Περιφέρεια, τί θα απαντήσει  άραγε ο πρώην Υπουργός?

-Στον Αστέρα Τρίπολης δε λείπει μόνο το λάθος αλλά λείπει και το ...πάθος! Ελπίζω να βρεθεί ( το πάθος ) στον αγώνα με το Λεβαδειακό. 

- Νέα εκτός έδρας νίκη για τον Παναρκαδικό ( έστω και με τον τελευταίο της κατηγορίας ). Έξω πάμε καλά

- Τα δοκάρια στο δημοτικό στάδιο της Τρίπολης μπήκανε. Άραγε, πότε θα μπούνε και τα δίχτυα?

-ΤΕΛΟΣ Στην τραγική υπόθεση των ΡΟΜΑ με το τετράχρονο κοριτσάκι, που συγκλονίζει το πανελλήνιο, ταιριάζει η λαϊκή παροιμία :" καταλάβανε ότι γ - - - - - - - - - ε και πλακώσανε και οι γύφτοι! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...