Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η «κυρία Δήμαρχος», τα κλουβιά του συμβουλίου και το ξεσκόνισμα επιθεωρητών στην Τρίπολη!

Η «κυρία Δήμαρχος», τα κλουβιά του συμβουλίου και το ξεσκόνισμα επιθεωρητών στην Τρίπολη!

- Καλημερούδια! Καληνυχτάκηδες της Αρκαδίας δεν πάμε καλά. Λένε ότι μια ελιά θα σώσει την κεντροαριστερά στις ευρωεκλογές ενώ οι Γερμανοί προτείνουν το Σημίτη για επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δηλαδή: ελιά, ελιά με Κώτσο ( Σημίτη ) ...αγκαλιά. Δεν πάμε καθόλου καλά.

- Οι πρώτοι 58 στρατηγοί  της κεντροαριστεράς βρέθηκαν αλλά στο στρατόπεδο της ελιάς δεν υπάρχουν στρατιώτες! Ζητείται επειγόντως ...στράτευμα.

- Γιατί όταν η θεματική Νικολάκου μιλάει στο Περιφερειακό Συμβούλιο θυμίζει ανώτατο δικαστικό που αγορεύει στον Άρειο Πάγο? Μάλλον θα πρόκειται για απωθημένο! Δεν εξηγείται αλλιώς.

- Τώρα τελευταία σε κάθε συμβούλιο της Περιφέρειας υπάρχουν διαμαρτυρόμενοι πολίτες. Είναι τόσο συχνό το φαινόμενο που οι αρμόδιοι για τις συνεδριάσεις υπάλληλοι σκέφθονται να τοποθετήσουν ειδικά καθίσματα με ...κλουβιά και χειροπέδες. Πού να τρέχουνε τώρα τα ΜΑΤ!

- Πρέπει να παραδεχθούμε ότι αυτός που δε λείπει από πουθενά είναι ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ρουμελιώτης. Είναι μέσα σε όλες τις συσκέψεις και σε όλες τις εκδηλώσεις. Ευτυχώς δηλαδή για να μείνει και καμιά μπεκάτσα και για μας τους υπόλοιπους κυνηγούς. Γιώργη καλά πας ...συνέχισε αλλά να φοράς πορτοκαλί γιλέκο διότι έχουν αρχίσει οι ντουφεκιές!

- Η Αντωνία Γιαννούλη του ΣΥΡΙΖΑ θα πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση που θα ανέβει στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο. Δεν φαντάζομαι το έργο να έχει τίτλο: η κυρία Δήμαρχος?

-  Όταν άκουσαν μερικοί ότι χάθηκε από την Τρίπολη κάποιος Ταλούμης χαρήκανε. Τελικά δεν ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης ήταν άλλος! ( για την ιστορία να αναφέρουμε ότι και ο χαμένος 75χρονος Ηλίας Ταλούμης βρέθηκε ). 

- Άσε που μερικοί εργολάβοι αντί για Ταλούμης ακούσανε Τατούλης ( οι πεινασμένοι καρβέλια ονειρεύονται ) και ξεσπάσανε σε πανηγύρια! Όταν τελικά ακούσανε το σωστό όνομα του αγνοούμενου τους κόπηκαν τα χαμόγελα και βάλανε την ουρά κάτω από τα σκέλια. Παιδιά δε γίνονται θαύματα σήμερα.

- Καναλάρχης και πρώην Γενικός πίνουν πολύ συχνά τον καφέ τους στην Τρίπολη. Έχουμε τίποτα? 

- Προχθές στο δείπνο στο σκοτάδι που έγινε στην Τρίπολη κάποιος προσπαθούσε να καρφώσει στο πιάτο του μια πατάτα για τρείς ώρες! Όταν άνοιξαν τα φώτα κατάλαβε ότι κυνηγούσε να καρφώσει το ...λεμόνι! Ευτυχώς που άνοιξαν τα φώτα και έφαγε τελικά.

- Φαγωθήκατε να μπούνε παγκάκια στην πλατεία Πετρινού αλλά τώρα που μπήκανε δεν κάθεται κανένας! Άλλο τίποτα θέλετε?

- Μου φαίνεται ότι βιάστηκε να καθίσει στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης ο Στάικος Βεργέτης. Δεν ήταν καλύτερα μόνιμος βοηθός από προσωρινός προπονητής?

- Χαμογελάνε στον Παναρκαδικό για τις δύο τελευταίες εκτός έδρας νίκες. Αν δούνε όμως το βαθμολογικό πίνακα  θα δούνε ότι νίκησαν τις δύο τελευταίες ομάδες του ομίλου. Στα δύσκολα να δούμε τί θα κάνει η ομάδα.

- ΤΕΛΟΣ: Οι επιθεωρητές που κατέβηκαν στην Τρίπολη και άρχισαν να κάνουν φύλλο και φτερό τα τιμολόγια δημόσιας υπηρεσίας τί ακριβώς ψάχνουν?. Πολλοί πάντως υψηλόμισθοι υπάλληλοι έμαθα ότι έχουν χάσει τώρα τελευταία τον ύπνο τους. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ.   

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...