Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το μωρό του γιατρού, τα παιχνίδια με τις βόμβες και το χάλι των πεζοδρόμων!

Το μωρό του γιατρού, τα παιχνίδια με τις βόμβες και το χάλι των πεζοδρόμων!

- Καλημέρα άρχοντες και αρχόντισσες της Αρκαδίας. Οι ειδικοί έλεγχοι των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης ( αλλά και του ΣΔΟΕ ) μάθαμε ότι άρχισαν σε δημόσιες υπηρεσίες της Τρίπολης και των περιχώρων. Άρχισαν τα όργανα σας λέω και όποιον πάρει ο ..χάρος!

- Νέο τηλεφώνημα για βόμβα αναστάτωσε χθες τα δικαστήρια της Τρίπολης. Τελικά όποιος θέλει να αναβάλει την υπόθεσή του κάνει μία φάρσα και κάνει δουλειά του. Από την άλλη πλευρά όμως παίζουνε με τις βόμβες? ...δεν παίζουνε.

- Μεγάλες επιτυχίες παρουσιάζει τώρα τελευταία το σώμα των θηροφυλάκων της Αρκαδίας. Δεν ξέρουν οι λαθροθήρες ότι τα έξυπνα πουλιά από τη μύτη πιάνονται?

- Στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εκτός από τον Σμυρνιώτη που είναι Δήμαρχος και Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, είδα και τον Παπαζαχαρία και τον Τζιούμη από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Και τον Τζιούμη γενικά τον βλέπω πολύ «ζεστό» τελευταίο. Πήγε, ενημερώθηκε και φαίνεται να ετοιμάζεται καλά για τον Μάιο…

- Οι φιλόζωοι της Τρίπολης οργανώνονται στην πόλη μας και ζητάνε συνεργασία για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τα αδέσποτα. Καιρός ήταν να υπάρξει και στον τόπο μας μια φιλοζωική οργάνωση. Τόσα ...ζώα έχουμε στην Τρίπολη.

- Καλή και εύκολη είναι η κριτική για το χάλι που παρουσιάζουν οι πεζόδρομοι της Τρίπολης στο θέμα της στάθμευσης αλλά μήπως και οι πολίτες θα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία? Δηλ. μόνο με τον χωροφύλακα γινόμαστε άνθρωποι?

- Αν χάσατε τον παραλίγο Βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάσση μην ανησυχείτε. Από ώρα σε ώρα γεννάει η γυναίκα του και ο γιατρός κινείται σε άλλους ρυθμούς αυτό τον καιρό. Εμείς του ευχόμαστε με το καλό να έρθει το μωράκι του και καλή ξελευτεριά στη σύζυγό του.

- Νέα ομάδα προβληματισμού ετοιμάζεται στην Αρκαδία από επώνυμους που στο παρελθόν είχαν ασχοληθεί με τον χώρο της αυτοδιοίκησης. Πού το πάνε οι λεβέντες ήθελα να ΄ξερα. Με προβληματίσανε με τους προβληματισμούς τους!

- Με τη Λειβαδιά παίζει μεθαύριο στην Τρίπολη ο Αστέρας και θυμήθηκα το δημοτικό τραγούδι που λέει: σαράντα παλικάρια από τη Λειβαδιά πάνε για να πατήσουνε τη Ντροπολιτσά! Αυτό όμως ούτε που θέλω να το σκέπτομαι. Δεν είμαστε τώρα για τέτοια Στάικε.

- Οι αγωγές μεταξύ Κούγια και Καυμενάκη συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Η αγάπη των δύο ανδρών είναι πλέον γνωστή στο πανελλήνιο. Η Βατίδου ήθελα να΄ξερα τί θα καταθέσει αν θα κληθεί από τον εισαγγελέα. Τον ξυλοφόρτωσε τελικά τον κοντό ή όχι?

-ΤΕΛΟΣ: Αλλάζει η ώρα την Κυριακή και πάει μια ώρα πίσω. Τελικά σε αυτή την χώρα τίποτα δεν πάει μπροστά! ( ούτε η ώρα ). ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...