Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Τρίπολη του 21ου αιώνα χωρίς ίντερνετ, τα "στρατόπεδα" της Εθνάρχου Μακαρίου και το δεύτερο "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο!

Η Τρίπολη του 21ου αιώνα χωρίς ίντερνετ, τα "στρατόπεδα" της Εθνάρχου Μακαρίου και το δεύτερο "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο!

-Καληνυχτάκηδες, γεια σας! Πάμε να ξεκινήσουμε το τελευταίο «Καληνύχτα» για αυτή την εβδομάδα;

-Πολλοί "καίγονται" και "τσουρουφλίζονται" για να υπάρξει δεύτερο "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο στο δήμο Τρίπολης. Μόνο έτσι πιστεύουν ότι θα χτυπηθεί ουσιαστικά ο Σμυρνιώτης. Έλα,όμως, που δεν φαίνεται να προχωρά καμία τέτοια κίνηση...

- Πολύ δυνατά φαίνεται ότι μπαίνει η Γιαννούλη στις δημοτικές εκλογές... Κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ της δώσει το "οκ" να μπει μπροστά, τότε θα ανακατέψει αρκετά την τράπουλα... Μην την υποτιμάτε!

- Στην Εθνάρχου Μακαρίου μιλάνε όλοι μεταξύ τους ή μήπως υπάρχουν δύο "στρατόπεδα" εντός του κτιρίου;

- Πάνω από όλα το καλό της πόλης... Για αυτό και δεν έβαλαν συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης την Τετάρτη που είχε Ολυμπιακό και την Τρίτη που είχε Champions League και το έβαλαν την Πέμπτη που είχε ΠΑΟΚ και δεν τους πολυένοιαζε.. Για το καλό της πόλης, δεν το έβαλαν ούτε Παρασκευή, διότι μετά είχε τριήμερο... Και εις ανώτερα!

- Πόσα χρόνια πίσω είναι αυτή η πόλη; Για να καταλάβετε τους τελευταίους μήνες γίνεται συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβολίου και δεν υπάρχει ασύρματο δίκτυο ίντερνετ! Σε άλλες πόλεις, τα συμβούλια μεταδίδονται ζωντανά μέσω ίντερνετ και στην Τρίπολη δεν υπάρχει wi-fi για να μπορούν οι δημοσιογράφοι να γράφουν σε "ζωντανό" χρόνο τα τεκταινόμενα στο συμβούλιο και να ενημερώνεται ο κόσμος!

- Τι κι αν έχουν ζητήσει τα ΜΜΕ να λυθεί το πρόβλημα, για κάποιο λόγο, αυτό παραμένει άλυτο επί σχεδόν 4 μήνες! Ανικανότητα ή σκοπιμότητα; Διαλέξτε!

- Πως το είπαν στο "άτακτο δελτίο"; Κατασκευασμένα σχόλια για κατασκευασμένη επισκεψιμότητα! Πω, πω "καρφιά"!

- 200.000 ευρώ χρειάστηκαν φέτος για να βγει η χρονιά στους παιδικούς σταθμούς. Το κράτος δεν επιχορηγεί τίποτα και όλα είναι στον αέρα. Χρήματα θα χρειαστούν και την επόμενη χρονιά. Κι αν δεν έχει ο Δήμος Τρίπολης αν δώσει; Τι θα γίνει; Θα κλείσουμε και τους παιδικούς;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...