Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το ατύχημα στην Πετρινού, τα δημοτικά συνοικέσια και η παραίτηση Τατούλη!

Το ατύχημα στην Πετρινού, τα δημοτικά συνοικέσια και η παραίτηση Τατούλη!

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ από το ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ! Μαύρη ειναι η νύχτα στα βουνά στους κάμπους πέφτει ...χιόνι! Τελικά η Γερμανική κατοχή του 1940 δεν έχει και πολλές διαφορές με τη σύγχρονη εποχή που ζούμε. Μόνο χιόνι δεν έχει πέσει ακόμα στους κάμπους αλλά όπου να ναι έρχεται κι αυτό. Υπομονή...

- Σε όλα τα κράτη γιορτάζουν τη λήξη των πολέμων. Μόνο στην Ελλάδα γιαρτάζουμε την έναρξη του πολέμου με τον Ιταλογερμανικό άξονα. Γιατί έτσι?

- Ο Παπασταματάκης - του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας - τα έβαλε προχθές στην παρέλαση με τους επισήμους! Αιτία ήταν το γεγονός ότι κανένας τους δε σηκώθηκε για να χειροκροτήσει όταν πέρναγε η στρατιωτική μπάντα! Καλό?

- Αγκαλιά με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κώστα Ταλούμη ήταν συνεχώς ο Σωτήρης Παπαδημητρίου - πρώην κοινοτάρχης Αραχαμιτών - γεγονός που προκάλεσε ποικίλα σχόλια! Μήπως έχουμε τίποτα ...συνοικέσια?

- Αυτός που δεν εμφανίστηκε σε καμία εκδήλωση τις τελευταίες μέρες ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσιαμούλος! Τί γίνεται ρε παιδιά?

- Την παραίτηση Τατούλη ζητάνε με ερώτησή τους στη Βουλή οι τρεις Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο! Λένε ότι ο περιφερειάρχης έκανε την ίδια γκάφα με τον Τζιτζικώστα της Θεσσαλονίκης και κάλεσε στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο την Χρυσή Αυγή. Την ερώτηση υπογράφει και ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Ζαχαριάς. Γιατρέ μου την έβαψες...

- Τραυματισμό γυναίκας που περπατούσε  πάνω στην πλατεία Πετρινού  είχαμε χθες από νεαρό που οδηγούσε το ...αυτοκίνητό του! Το τραγικό είναι ότι η γυναίκα την ώρα του τραυματισμού της κρατούσε ένα καροτσάκι με ένα μωρό! Με την παρέμβαση περαστικών το ΙΧ  του νεαρού οδηγού - που ήθελε να φύγει γιατί βιαζόταν - ακινητοποιήθηκε μέχρι που στον τόπο του συμβάντος έφθασε η αστυνομία.

- Τελικά για να ληφθούν μέτρα πρέπει να χυθεί αίμα? Πόση αναισθησία υπάρχει σε αυτή την πόλη? Αν πάνω στις πλατείες και τους πεζόδρομους γίνονται τέτοια ατυχήματα τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Δυστυχώς δεν κάνουμε για τίποτα.

- Τον πρώην Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσο Αποστολόπουλο θα έχει καλεσμένο αυτή την Πέμπτη στο ΤΙ ΒΙ ΣΟΥΠΕΡ ο Τριαντάφυλλος Σωηρόπουλος. Την Πέμπτη στις 10 το βράδυ έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά από το δάσκαλο. Συντονιστείτε...

- Αλήθεια τί να είπαν αυτοί οι 25 που συγκεντρώθηκαν προχθές στο χωριό του Αποστολόπουλου - Βλάση Μεσσηνίας - για την Ενιαία Πελοπόννησο? Μήπως έχουμε στα σκαριά κανένα κίνημα? Απαντήσεις αύριο βράδυ ( 10 με 11 ) στο μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Πελοποννήσου.

- Άκουσα ότι ανάμεσα στους 25 που βρέθηκαν στο σπίτι του Τάσου ήταν μεγάλα ονόματα της αυτοδιοίκησης αλλά και αρκετοί δημοσιογράφοι. Άντε και η Αχαία με την Ηλεία έρχονται στην Πελοπόννησο. Η έδρα της περιφέρειας πού θα είναι? Εδώ σας θέλω μάγκες...

- ΤΕΛΟΣ: Ακούστε διάλογο: - Γιατί μωρή έσπασες τη γλάστρα? ρωτάει αγριεμένος ο σύζυγος τη γυναίκα του. Αυτή τον κοιτάει ήρεμη και αφού τραβάει μία βαθειά τζούρα από το τσιγάρο της του απαντάει: - Να σου εξηγήσω άντρα μου, δεν είναι αυτό που ...καπνίζεις !!!  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...