Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι κλοπές τροφίμων, τα … τραγούδια του δασκάλου και η … χαλαρότητα του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο!

Οι κλοπές τροφίμων, τα … τραγούδια του δασκάλου και η … χαλαρότητα του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο!

- Καλημέρα Αρκάδες, καλημέρα τιμημένα γηρατειά και ανήσυχα νιάτα. Καλημέρα βιοπαλαιστές και βιομήχανοι. Καλημέρα πολιτικοί και καλλιτέχνες. Καλημέρα συνάνθρωποι και πατριώτες. Καλημέρα σε όλους μας.

- Ποτέ την Κυριακή λένε οι έμποροι της Αρκαδίας αντιδρώντας στο άνοιγμα των επιχειρήσεών τους τις Κυριακές! Ποιά Κυριακή? ...από Δευτέρα και βλέπουμε.

- Επιστολή στον Άδωνι έστειλε ο Γιαννακούρας για να μην κλείσει το κέντρο Υγείας Τροπαίων. Τώρα ησυχάσαμε εμείς οι Γορτύνιοι.

- Πού ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ όταν εγώ τα έλεγα για την Χρυσή Αυγή? είπε ο Τατούλης. Εδώ - για να λέμε και του στραβού το δίκιο - ο Πέτρος δεν έχει άδικο. Πώς να το κάνουμε δηλαδή? ..αφού τα έλεγε!

- Ξεκινήσανε οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης αλλά και πάλι δεν υπάρχει διάθεση για πετρέλαιο στην Αρκαδία. Για να πάρεις 600 ευρώ επίδομα πρέπει να βάλεις 1200 ευρώ από την τσέπη σου! Καλύτερα τζάκι και ...λουκάνικα.

- Άρχισαν οι κλοπές τροφίμων στην Τρίπολη! Προχθές συνελήφθη ένας 24χρονος που άδειαζε αποθήκη τροφίμων. Η πείνα θα φέρει και άλλα τέτοια περιστατικά. Να μου το θυμηθείτε ότι θα χυθεί αίμα για λίγο γάλα και μερικά μακαρόνια!

- Στην Αθήνα ήταν χθες αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου της Αρκαδίας και γύριζε στα Υπουργεία. Τί παλεύει πάλι ο Μπουντρούκας με την παρέα του?

- Αλήθεια γιατί στο χθεσινό ρεπορτάζ για τις δημοτικές εκλογές του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ δεν υπήρχε πουθενά το όνομα του Μπουντρούκα? 'Ηταν το μόνο που έλλειπε για να συμπληρωθεί το προεκλογικό παζλ του Δήμου Τρίπολης. Νομίζω?

- Την Πέμπτη το βράδυ ο Τάσος Αποστολόπουλος θα τα πει όλα στο ΤΙ ΒΙ ΣΟΥΠΕΡ! Στις 10 το βράδυ θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΟ με ΠΡΟΣΩΠΟ. Ο δάσκαλος θα μιλήσει για όλους και για όλα. Τώρα που είναι έξω από τον χορό ξέρει πολλά τραγούδια ο Τάσος. Για να δούμε, τί θα μας πει?

- Ο Ντε Μπλάσις του Αστέρα έβαλε γκολ για όσκαρ στο ματς με το Λεβαδειακό. Πιο πολύ όμως το χάρηκε ο Στάικος παρά ο ίδιος. Έτσι δεν είναι κόουτς?

- Στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ εθνικής βρέθηκε ξαφνικά ο Παναρκαδικός. Ο Γούτης πέφτει συνέχεια από τον Αγιο Θόδωρα και βρίσκει πορτοφόλι! Μιλάμε για τύχη βουνό.

- ΤΕΛΟΣ: Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσει τελικά ποιός θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης οι εκλογές μπορεί και να έχουν τελειώσει. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...