Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα λαμόγια χωρίς όνομα, το «πράσινο» φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ και το … άστεγο ΠΑΣΟΚ!

Τα λαμόγια χωρίς όνομα, το «πράσινο» φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ και το … άστεγο ΠΑΣΟΚ!

- Καλημέρα αδέλφια και καλό μήνα. Αντί να τρελάνουμε εμείς τον ήλιο, τρέλανε ο ήλιος εμάς! Για Χριστούγεννα πάμε ή για ...15αύγουστο? Ακόμα και ο καιρός τρελάθηκε.

- Αλλάζουν δρομολόγιο τα σκουπίδια της Τρίπολης! Αντί για την Φυλή θα τα πηγαίνουν στο Ξυλόκαστρο.Τώρα τελευταία περισσότερες εκδρομές πάνε τα σκουπίδια μας παρά εμείς. Ρε πού καταντήσαμε!

- Γιατί ο Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής διάλεξε την Τρίπολη για να δώσει συνέντευξη τύπου? Μήπως θέλει να ανακοινώσει καμιά υποψηφιότητα για την Περιφέρεια ή για το Δήμο? Θα μάθουμε…

- Τελειώνει το καθεστώς της παράνομης στάθμευσης στην Τρίπολη. Υπάλληλοι του Δήμου θα αναλάβουν και πάλι την ελεγχόμενη στάθμευση και θα αρχίσει πάλι το γράψιμο. Να έχετε το νου σας εσείς οι παράνομοι. Τέρμα τα δίφραγκα μάγκες.

- Ο Ντε Μπλάσις του Αστέρα Τρίπολης δεν είναι μόνο παντού είναι και ...παντός καιρού. Ο κοντός καθάρισε πάλι με γκολ - κεφαλιά (!) στα Χανιά και η ομάδα της Τρίπολης πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλου Ελλάδας.
- Ο Στάικος πρέπει να ανάψει μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του. Δεν θα ξοδευτείς κόουτς, μην το σκέφθεσαι. Για φαντάσου το γκολ να το έβαζε ο τεράστιος Γκοιάν, δε θα σου έμενε ούτε σάλιο στην τσέπη!

- Ποιό πράσινο νεαρό στέλεχος φλερτάρει με το ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές εκλογές στην Τρίπολη? Πρόκειται για στέλεχος πρώτης γραμμής που μάλιστα ήθελε πρόσφατα να ανασυγκροτήσει το τοπικό ΠΑΣΟΚ. Τί άλλαξε ξαφνικά?

- Άστραψε και βρόντηξε ο Τατούλης στην Κόρινθο αλλά δεν μας είπε ποιά είναι τα λαμόγια των ΜΜΕ που τον εκβιάζουν? Δεν έχουν ονόματα αυτά τα λαμόγια να τα μάθουμε και εμείς?

- Στο κανάλι ΜΠΕΣΤ της Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης διάλεξε να δώσει συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης. Εκεί απαντώντας σε σχετική - με τα έργα της περιφέρειας - ερώτηση δήλωσε ότι είναι λάτρης του ηθικού και του νόμιμου! Έτσι λατρεύουνε στο Καστρί Πέτρο?

- Σε άλλο κανάλι - το ΤΙ ΒΙ ΣΟΥΠΕΡ - ο Τάσος Αποστολόπουλος δήλωσε ότι ανήκει στο ...άστεγο ΠΑΣΟΚ και επανέφερε την πρόταση για την Ενιαία Πελοπόννησο. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για την έδρα της περιφέρειας χαμογελώντας είπε ότι θα πρέπει να πάει στο χωριό του το Βλάση της Μεσσηνίας! Κάγκελο έμεινε ο κατσαρομάλης που του έπαιρνε τη συνέντευξη.

- Αλήθεια αν ανήκει κάποιος στο άστεγο ΠΑΣΟΚ πληρώνει χαράτσι? Τί σκέφθονται αυτοί οι παλιοί ΠΑΣΟΚΟΙ για να γλυτώσουν τους φόρους! Μιλάμε για τρομερά μυαλά αλλά ...άστεγα!

- ΤΕΛΟΣ: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο γνωστός σεναριογράφος της τηλεοπτικής Λάμψης Νίκος Φώσκολος. Πίσω του όμως άφησε πολλά αστεράκια που λάμπουν ακόμα. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...