Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι κλειστές πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ, οι αναβολές του γιατρού και ο ... εξαφανισμένος Παυλής!

Οι κλειστές πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ, οι αναβολές του γιατρού και ο ... εξαφανισμένος Παυλής!

- Καλημέρα άστεγοι σύντροφοι. Όλοι αυτοί που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ αυτοαποκαλούνται πλέον άστεγοι! Δεν φαντάζομαι να θέλουν να τους δώσουμε και κανένα επίδομα?

- Για περίεργα έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έκανε λόγο ο Βουλευτής Πετράκος του ΣΥΡΙΖΑ και η Νικολάκου απάντησε ότι ο Πετράκος δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του! Μιλάμε για συννενόηση ...μπουζούκι!

- Ευχαριστημένος από τις επαφές που είχε στην Αθήνα γύρισε στην Τρίπολη ο Μπουντρούκας. Τα ραντεβού που του έκλεισε ο Οδυσσέας - σε φορείς και Υπουργεία - μάθαμε ότι πιάσανε τόπο. Έτσι δεν είναι πρόεδρε?

- Μόνος του κάνει αντιπολίτευση στο Δήμο Τρίπολης ο Τσιαμούλος. Εκείνος ο Παυλής γιατί δεν εμφανίζεται πουθενά και έχει αφήσει το πεδίο ανοικτό στον πρώτο σύμβουλό του? Τυχαίο? ...δε νομίζω!

- Πολύ το σκέφθεται ο Τζούμης! Γιατρέ πάρε την απόφαση όσο ακόμα είναι νωρίς γιατί οι αναβολές ...κοστίζουν! Άσε που μπορεί να σε προλάβει και κανένας άλλος.

- Ακόμα και συνάντηση στελεχών μάθαμε ότι έκανε ο νεαρός Πασόκος που φλερτάρει με το ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές εκλογές! Ο νεαρός είδε το τυρί αλλά δεν είχε δει την φάκα! Τον έφαγε η κίνηση της κεντροαριστεράς πριν ξεκινήσει και δεν το κατάλαβε . Δεν ήξερε, δε ρώταγε?

- Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία γιατί δεν θέλουν να μεγαλώσει το κόμμα τους? Είπαμε στην εκκλησία πολλοί αλλά στο ιερό λίγοι! Έτσι δε γίνεται δουλειά σύντροφοι, δεν κάνουμε τίποτα.

- Συριζέος που κατέχει μάλιστα και τίτλο έλεγε προχθές σε παρέα: οι σύντροφοί μου κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και μάλιστα πληρώνουν και ξενοδοχείο! Τί ήθελε άραγε να πει

- Βάσιμες είναι πλέον οι υποψίες ότι ο Τάσος Αποστολόπουλος μπορεί να κατέβει για Περιφερειάρχης. Μετά τη συνέντευξη που έδωσε στον Τριαντάφυλλο άρχισαν τα σενάρια για την κάθοδό του στην Περιφέρεια. Μάλιστα μπλόγκ της Μεσσηνίας έγραψε χθες ότι ο Τάσος έκλεισε το μάτι στο ΣΥΡΙΖΑ! Λέτε να το δούμε και αυτό?

- Κάτι άλλο που έκανε εντύπωση στην εκπομπή του κατσαρομάλη είναι ότι ο Αποστολόπουλος έπλεξε το εγκώμιο του Δημάρχου Τρίπολης λέγοντας ότι ο Σμυρνιώτης έχει ...πλεόνασμα ψυχής επειδή ο Δήμαρχος είχε παραδεχθεί δημόσια τη συμβολή του Τάσου στα έργα των αναπλάσεων της Τρίπολης! Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμείς ζαλιστήκαμε. Σταματήστε για να κατέβουμε.

- Από την άλλη πλευρά ο Παναγιώταρος δήλωσε χθες από την Τρίπολη ότι η Χρυσή Αυγή θα κατεβάσει υποψήφιο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά διευκρίνισε ότι αυτός που θα επιλεγεί δεν θα έχει επαφές με εργολάβους αλλά ούτε και αδέρφια με τεχνικές εταιρίες. Για ποιόν χτυπάνε οι καμπάνες της Χρυσής Αυγής? ( Εγέρθητι... )

- Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Μανώλης Αγγελάκας θα είναι ο επόμενος καλεσμένος της εκπομπής ΠΡΟΣΩΠΟ με ΠΡΟΣΩΠΟ που θα μεταδοθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο ΤΙ ΒΙ ΣΟΥΠΕΡ της Κορίνθου και την Παρασκευή ( σε επανάληψη ) στο ΑΧΑΙΑ ΤΣΑΝΕΛ της Πάτρας.

- ΤΕΛΟΣ: Στις ερχόμενες εκλογές - να μου το θυμηθείτε - θα γίνει της ... Περιφέρειας το κάγκελο! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ και καλό Σαββατοκύριακο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...