Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι περιφερειακές «διαρορές», οι επιθέσεις σε αυτοκίνητα και η περίπτωση για γέλια και για κλάματα!

Οι περιφερειακές «διαρορές», οι επιθέσεις σε αυτοκίνητα και η περίπτωση για γέλια και για κλάματα!

- Καλημέρα καληνυχτάκηδες και καλό ...χειμώνα! Η θερμοκρασία πέφτει και ο καιρός - λένε οι ειδικοί - αλλάζει από σήμερα στην Αρκαδία. Λέτε τελικά να μην κάνουμε Χριστούγεννα με ...αντιηλιακό? Για να δούμε τί μας επιφυλλάσει ο καλός μας ο καιρός?

- Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην Τρίπολη. Συμπολίτης μας πηγαίνε με το αυτοκινητό του και κάποιοι του πέταξαν αυγά, με τόση δύναμη που προκάλεσαν μικροφθορές στο αμάξι! Μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά δεν είναι... Πρόκειται για γνωστή μέθοδο στην Αθήνα, όπου σου πετούν αυγά στο αυτοκίνητο, σταματάς για να δεις τι έγινε και να καθαρίσεις το τζάμι και σου την «πέφτουν» για να σου κλέψουν το αυτοκίνητο!

- Πρώτα καλούσε τον ... στρατό για να τον φυλάξει από τον ... αόρατο εχθρό, μετά έλεγε ότι πάει στο Υπουργείο, ενώ έφευγε από υπόγειο γκαράζ για να μην έθρει τετ α τετ με τους διαδηλωτές. Τώρα κάνει δηλώσεις σε ΜΜΕ μόνο της επιλογής του... Περίπτωση για γέλια ή για κλάματα; Διαλέξτε!

- Ο ...συμμοριτοπόλεμος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου καλά κρατεί! Ο Πετράκος ή ο Πέτρος θα νικήσει? Κυριακή ( τότε γίνονται εκλογές ) ...κοντή γιορτή.

- Διαρροές έμαθα ότι έχει το σύστημα της Περιφέρειας και μάλιστα από άτομα υπεράνω υποψίας! Τα μπλόγκς της Μεσσηνίας έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες μέρες και κάποιοι προσπαθούν με διαρροές να τις σβήσουν! Δε σβήνουν όμως οι πυρκαγιές με ...σταγόνες. Σβήνουνε?

- Χαμός έγινε στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Οι καταγγελίες που έγιναν και οι φράσεις που διατυπώθηκαν από στελέχη δείχνουν το άσχημο κλίμα που επικρατεί στη γαλάζια νεολαία.Ο νέος πρόεδρος πάντως - από τον Τυρό- πανηγυρίζει για την επιτυχία του.

- Αίσθηση έκαναν οι δηλώσεις Αποστολόπουλου στο περιφερειακό κανάλι για όλα αυτά που γίνονται στην Περιφέρεια τόσο στο θέμα των σκουπιδιών όσο και στο θέμα του δρόμου Σκούρα - Πυρί. Πού να δείτε τί έχει να πει ο Αγγελάκας την ερχόμενη Πέμπτη! Το θρίλερ ...συνεχίζεται.

- Ολόκληρη εκπομπή έγινε για το λιμάνι του Άστρους! Οι παρεξηγήσεις λύθηκαν τηλεοπτικά ή θα έχουμε παρατράγουδα? Μάλλον το δεύτερο.

- Καθηγητής στο ΤΕΙ Πάτρας ήταν ο άτυχος κυνηγός που σκοτώθηκε προχθές στη Δημητσάνα από άλλο κυνηγό της ίδιας γουρουνοπαρέας. Αυτό ήταν το 6ο φετινό θύμα που έπεσε την ώρα του κυνηγιού. Γιατί τόσο αίμα?

- Πρόεδρε δε σώζεται η κατάσταση με το πορτοκαλί γιλέκο. Στο κυνήγι υπάρχουν άγραφοι κανόνες που θα πρέπει να τηρούνται, κάτι που δυστυχώς δε γίνεται. Γιατί όλοι αυτοί που σκοτώθηκαν κυνηγούσαν γουρούνια? Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οι παρέες των γουρουνοκυνηγών δεν θα πρέπει να επιστρατεύουν τον κάθε άσχετο για να πιαστούν όλα τα καρτέρια. Ελπίζω να γίναμε κατανοητοί.

- Επιστολή διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας του Θάνου έβγαλε ο Αστέρας Τρίπολης αμέσως μετά το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ο Αστέρας πληρώνει την περσινή του επιτυχία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ποιά είναι η Τρίπολη που θα σηκώσει κεφάλι?

- Πάντως για να είμαστε αντικειμενικοί η ομάδα του Αστέρα δεν παίζει σε καμία περίπτωση την μπάλα που έπαιζε πέρυσι. Ας λέει ο Βεργέτης ότι και φέτος θα βγούμε Ευρώπη. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

- Το πιο άσχημο παιχίδι της φετινής χρονιάς έκανε ο Παναρκαδικός στην Καλαμάτα ο οποίος έχασε από τη Μαύρη Θύελλα με 2-0. Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας.Επιτέλους χρειαζόταν και λίγη αυτοκριτική.
- Ο Γούτης - που προχθές έκανε νωρίς αλλαγή το Σκούφαλη ( ! )  - όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους της Καλαμάτας είπε ότι δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα στον Παναρκαδικό και δήλωσε ότι η ομάδα της Τρίπολης θα παλέψει για την άνοδο μαζί με άλλες 4 - 5 ομάδες της κατηγορίας!

- ΤΕΛΟΣ: Μαζεύτηκαν στην Τρίπολη για να φτιάξουν φιλοζωικό σύλλογο και τσακώνονταν σαν το σκύλο με τη γάτα! Έτσι θα προστατεύσουμε τα ζώα? ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...