Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η «μπόμπα» που έσκασε, το «ξεκαθάρισμα» της ΟΝΝΕΔ και οι … εναλλακτικές «καλλιέργειες»!

Η «μπόμπα» που έσκασε, το «ξεκαθάρισμα» της ΟΝΝΕΔ και οι … εναλλακτικές «καλλιέργειες»!

- Οι μέρες είναι ύποπτες και ο καιροί πονηροί. Φυλαχθείτε γιατί δεν ξέρουμε από πού θα μας έρθει. Το νου σας παιδιά, όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά. Τους υπόλοιπους θα τους φάει το... αγιάζι!

- Η μπόμπα έσκασε: ποιός Αρκάς Διοικητής Νοσοκομείου "έφαγε" την θέση ενός άλλου Αρκά Διοικητή? Ο πρώτος αναβαθμίστηκε και έγινε... Άρχοντας  πηγαίνοντας σε μεγαλύτερο Νοσοκομείο ( από το Άργος στην Κόρινθο ) ενώ ο δεύτερος - μετά από πολλά χρόνια διοίκησης - πήγε απλά ...σπίτι του! Οι επίσημες τοποθετήσεις αναμένονται σύντομα αλλά οι πρώτες ανακοινώσεις έγιναν χθες το βράδυ από το γραφείο του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

- Ένας άλλος Αρκάς Διοικητής Νοσοκομείου παρέμεινε δικαίως στην θέση του. Η δουλειά και η αποτελεσματικότητα του Γιώργου Μπέζου στην Καλαμάτα επιβραβεύθηκε με την ανανέωση της θητείας του στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Μεσσηνίας που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι τόπος καταγωγής του Αντώνη Σαμαρά. Μεγάλη λοιπόν η επιτυχία του Γιώργου.Δεν είναι?

- Την ερχόμενη Δευτέρα 11/11/13 υπάρχει ένας ακόμη σοβαρός λόγος για να πάτε στο γήπεδο και να παρακολουθήσετε τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Ξάνθη. Η είσοδος για όλες τις γυναίκες θα είναι δωρεάν και αναμένεται οι κερκίδες να γεμίσουν από ωραίες παρουσίες! Πολύ κόσμο βλέπω να πηγαίνει τη Δευτέρα στο γήπεδο.

- Το πείραμα με τα ανοιχτά μαγαζιά τις Κυριακές δεν πέτυχε στην Αρκαδία. Χαρακτηριστικό είναι το σημείωμα που άφησε στην πόρτα του μαγαζιού του ένας επιχειρηματίας. Έγραφε: "Έχω οικογενειακό τραπέζι σήμερα - θα επιστρέψω τη Δευτέρα".

- Ένας γνωστός ιερέας είπε για το ίδιο θέμα: " Ας μας δώσουν λεφτά να έχουμε στις τσέπες μας και ας κλείσουν τα μαγαζιά και τη Δευτέρα, εμείς θα προλάβουμε να ψωνίσουμε τις υπόλοιπες μέρες. Άσε που η Κυριακή είναι της εκκλησίας " Ωραίος ο παπα - Κυριάκος?

- Ως προσπάθεια ανατροπής μιας κατεστημένης κατάστασης είδαν την εκλογή Μπουζιάνη στην ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας ορισμένα στελέχη της ΝΔ. Οι ίδιοι παράγοντες σχολιάζοντας τις καταγγελίες για την εκλογική διαδικασία που ακολουθήθηκε είπαν ότι: "πάντα το παλιό φωνάζει όταν έρχεται το καινούργιο". Τί γίνεται ρε παιδιά?

- Πάντως κάποιοι που ξέρουν από μέσα τα πράγματα λένε ότι υπάρχει ένα συντονισμένο σχέδιο για να "ξεκαθαρίσει" το τοπίο στη γαλάζια νεολαία. Τώρα τί εννοούν όταν λένε να "ξεκαθαρίσει" δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Αυτό όμως που καταλαβαίνουμε σίγουρα είναι ότι αυτές οι εξελίξεις στην ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας θα έχουν μεγαλύτερες και αλυσιδωτές συνέπειες στον χώρο της τοπικής ΝΔ. Άρχισε από τώρα ο πόλεμος για την έδρα?

- Στο Λονδίνο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μυθική Πελοπόννησος. Η θεματική αντιπεριφερειάρχης κ. Νικολάκου και οι συνεργάτες της βρίσκονται από την περασμένη Δευτέρα στην Αγγλική πρωτεύουσα και προωθούν το τουριστικό μας προϊόν. Αυτή είναι ...ζωή ( ζωή και κότα που λέει ο λαός μας ). Ποιά προσόντα τελικά πρέπει να έχει κανείς για να γίνει θεματικός αντιπεριφερειάρχης? Είμαστε σίγουροι ότι πολλοί θα ενδιαφέρονται για την θέση αυτή στις επόμενες εκλογές. Να μου το θυμηθείτε.

- Έτοιμος να μιλήσει για όλα τα θέματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου ( και όχι μόνο ) είναι ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Μανώλης Αγγελάκας. Αύριο Πέμπτη ( 7/11/13 ) το βράδυ ο Γενικός Γραμματέας θα είναι καλεσμένος του Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου στην εκπομπή "Πρόσωπο με Πρόσωπο" που θα μεταδοθεί στο ΤΙ ΒΙ ΣΟΥΠΕΡ ( 10 με 11 το βράδυ  ). Για να δούμε, τί έχει να μας πει κι αυτός?

- Όπως μάθαμε η ίδια εκπομπή ( πρόσωπο με πρόσωπο ) θα μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Παρασκευή ( 11 με 12 το βράδυ ) στο μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Δυτικής Ελλάδας ACHAIA CHANNEL - που έχει έδρα την Πάτρα - δίνοντας έτσι την ευκαιρία να την παρακολουθούν όλοι οι Αρκάδες που βρίσκονται ή κατοικούν σε ολόκληρη τη Νότια Ελλάδα.

- Με ηλεκτρονικό σύστημα θα ελέγχεται πλέον η προσέλευση των δημοσίων υπαλλήλων στις υπηρεσίες τους αλλά αυτοί δεν ανησυχούν καθόλου! Μερικοί μάλιστα άρχισαν από τώρα να παίζουν nintendo και play station για να βρουν τρόπο να εξουδετερώσουν το σύστημα. Δε μασάνε σας λέω οι άνθρωποι, θα τη βρούνε την άκρη και γρήγορα.

- Με ανακοίνωσή του ο Παναρκαδικός ευχαριστεί την Καλαμάτα για την φιλοξενία που του επεφύλαξε! Καλά έκανε η ομάδα της Τρίπολης, με δύο γκολάκια μας φιλοδώρησαν οι άνθρωποι να μην τους πούμε και ένα ευχαριστώ?

- Τώρα που θα ξανανθίσει το κρατικό κτήμα της Βυτίνας δεν θα πρέπει να σκεφθούμε σοβαρά ποιές καλλιέργειες θα πρέπει να προωθήσουμε ως Αρκαδία? Γιατί, η Ηλεία και η Μεσσηνία έχουν καλύτερο χώμα από το δικό μας? Ελπίζω να με καταλάβατε...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...