Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «γαλάζιο» γκάλοπ, οι στροφές του Νικόλα και η διακομματική παρέα!

Το «γαλάζιο» γκάλοπ, οι στροφές του Νικόλα και η διακομματική παρέα!

- Καλημέρα αδέλφια! Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βήμα πριν την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Με αυτό τον τερματοφύλακα ( το Ρομπέρτο ) βλέπω να φτάνει τελικό και να κερδίζει την Μπάρτσα στα πέναλτυ. Τί έκανε προχθές ο άνθρωπος, κατάλαβε?

- Ετοιμάζεται να αποχωρήσει ο Αγγελάκας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ή όχι? Θα δώσει χρίσμα η ΝΔ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ή όχι? Κινδυνεύουν οι υπάλληλοι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να μπουν σε διαθεσιμότητα ή όχι? Οι απαντήσεις σήμερα το βράδυ στις 10 στο περιφερειακό κανάλι ΤΙ ΒΙ ΣΟΥΠΕΡ και στην εκπομπή Πρόσωπο με Πρόσωπο. Συντονιστείτε...

-Με διακομματική παρέα έβλεπε προχθές τον Ολυμπιακό ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης στην ταβέρνα του παπά στη Δαβιά.Εκτός από διακομματική η παρέα ήταν και ...γούρικη!( για τον θρύλο )

- Ούτε τζάκια δεν θα μπορέσουμε φέτος να ανάψουμε!. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος του Μανιάτη ( από την Αργολίδα ) είναι έτοιμο να ανακοινώσει τις σχετικές απαγορεύσεις.Μου φαίνεται ότι - παρά τις απαγορεύσεις - θα πέσει πολύ ...ξύλο!

- Ανεβάζει σιγά - σιγά αντιπολιτευτικές στροφές ο Τσιαμούλος ο οποίος έχει βρει άδειο γήπεδο και παίζει μπάλα μόνος του!Νίκο πρόσεχε γιατί στο παιχνίδι υπάρχουν και τα ...αυτογκόλ!

- Κάλπες θα στήσουν την Κυριακή οι τοπικές οργανώσεις της ΝΔ. Στην Αρκαδία η θερμοκρασία έχει ανέβει επικίνδυνα, μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ και όλα τα στελέχη ετοιμάζονται για τη μητέρα όλων των - εσωκομματικών - μαχών. Λέτε να έχουμε ...θύματα?

- Ο Σύλλογος Φίλων της Εθνικής Ελλάδας στην Αρκαδία ετοιμάζει από τώρα την αποστολή στο Στάδιο Καραισκάκη για τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Ρουμανία. Όσοι πιστοί πρoσέλθετε μόνο με 20 ευρώ ( 10 για το εισιτήριο και 10 για το λεωφορείο ). Σκέτα εισιτήρια μάθαμε ότι δεν πωλούνται, η τιμή είναι για το πακέτο.

- Αυτό το γκάλοπ που ετοιμάζει η ΝΔ για την Πελοπόννησο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ειδικά αν δείτε τα ονόματα που θα μπουν στη δημοσκόπηση θα καταλάβετε τι εννοούμε. Υπομονή έρχεται...

- Για πολλούς, που ήξεραν πρόσωπα και πράγματα, δεν υπήρξε έκπληξη στις επιλογές των διοικητών των Νοσοκομείων που ανακοινώθηκαν προχθές από τον Άδωνι. Η μοναδική έκπληξη ήταν η προαγωγή - αναβάθμιση του Γιάννη Άρχοντα. Όλα τα άλλα ήταν λίγο - πολύ αναμενόμενα.

- ΤΕΛΟΣ: Έκτακτο δελτίο έβγαλε η ΕΜΥ για ισχυρές βροχοπτώσεις στην Αρκαδία! Παιδιά μην ανησυχείτε, μια βροχή μόνο θα μας σώσει. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!    

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...