Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα σκοτεινά πάρκα, η επιχείρηση «σκούπα» και η Γορτυνία που … παράγει υποψηφίους Δημάρχους!

Τα σκοτεινά πάρκα, η επιχείρηση «σκούπα» και η Γορτυνία που … παράγει υποψηφίους Δημάρχους!

- Μπήκανε τα ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο και άλλοι μιλάνε για πραξικόπημα και άλλοι λένε ότι ...αργήσανε! Σε αυτή την χώρα θα είμαστε πάντα ανάμεσα σε δύο άκρα! Αυτή λέτε να είναι η θεωρία των δύο άκρων? ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

- Εκεί πάνω στην ορεινή Γορτυνία γίνεται χαμός από τους υποψήφιους Δήμαρχους. Καλά έλεγε ο συγχωρεμένος ο Βαγγέλας ο Γιαννόπουλος: " αυτός ο τόπος βγάζει μυαλά και ...πέτρες"! Από φέτος φαίνεται ότι θα βγάζει και Δήμαρχους.

- Πέντε χρόνια συμπληρώνονται την Κυριακή ( 10/11/13 ) από την ιστορική διαγραφή του Πέτρου Τατούλη από τη ΝΔ με απόφαση του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Βρε πώς περνάει ο καιρός?

- Σε πολιτιστικό κέντρο θα ανακατασκευαστεί το Μαντζούνειο και πολλοί λένε ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για να σωθεί το ιστορικό κτίριο της Τρίπολης. Αν δεν προχωρήσουν γρήγορα τα σχέδια του Δήμου τότε ο κίνδυνος της κατάρρευσης πρέπει να θεωρείται σίγουρος.

- Εκείνες τις καταρρακτώδεις βροχές που περίμενε στην Αρκαδία η ΕΜΥ - και μάλιστα έβγαλε και έκτακτο δελτίο - μήπως τις είδε κανείς? Όχι γιατί ακόμα τις περιμένουμε.

- Με αυτά τα έκτακτα δελτία της ΕΜΥ για τα επικίνδυνα φαινόμενα θα την πατήσουμε όπως ο νεαρός βοσκός με το λύκο. Όταν θα έρθουν τα φαινόμενα θα μας βρουν ξεβράκωτους. Θυμηθείτε το.

- Όλη η Αργολίδα ζει και αναπνέει για το τοπικό "Eλ Κλάσικο". Την Κυριακή παίζει ο Παναυπλιακός με τον Παναργειακό στο Ναύπλιο για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον αγώνα των αιωνίων αντιπάλων. Ποιά Μπάρτσα και ποιά Ρεάλ?

- Όταν ρώτησαν τον Αποκεντρωμένο Γραμματέα Μανώλη Αγγελάκα στην τηλεόραση για την Ενιαία Πελοπόννησο αυτός απάντησε λέγοντας: " εγώ από το Δημοτικό ήξερα ότι η Πελοπόννησος είχε επτά Νομούς"! Τώρα γιατί μας βγαίνει ...δεκαδικός κ. Γενικέ?

- Αληθεύει ότι παπάς κοντινού χωριού της Τρίπολης άρπαξε το μικρόφωνο στην εκκλησία και προκλητικά δεν άφησε τον πρόεδρο της κοινότητας να μιλήσει για την εθνική επέτειο στις 28 Οκτωβρίου? Κάπως έτσι δεν έγινε και στο Μελιγαλά με το Δήμαρχο?

- Χωρίς φωτισμό μένουν τα βράδια μερικά κεντρικά πάρκα της Τρίπολης. Μήπως κάποιος πρέπει να μιλήσει με τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο? Μας έχει φάει το σκοτάδι εμάς τους ...άστεγους του ΠΑΣΟΚ. Κάντε κάτι λοιπόν.

- Επιχείρηση σκούπα θα γίνει την Κυριακή στις εκλογές της ΝΔ Αρκαδίας με στόχο να προωθηθούν νέα στελέχη. Ο παλιός μπορεί να είναι αλλιώς αλλά ο νέος είναι... ωραίος ( πρόσφατα έγινε και πάλι μπαμπάς ).

- Κύριο με ΚΑΠΑ κεφαλαίο χαρακτήρισε σε τηλεοπτική εκπομπή τον προκάτοχό του Τάσο Αποστολόπουλο ο σημερινός Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Μανώλης Αγγελάκας. Αυτός ο πολιτικός πολιτισμός που επικρατεί τώρα τελευταία στον τόπο μας είναι άνευ προηγουμένου. Δε συμφωνείτε?

- ΤΕΛΟΣ: Όταν ένας άνθρωπος νιώθει τον πόνο είναι ζωντανός, όταν όμως νιώθει τον πόνο του άλλου τότε είναι ...άνθρωπος. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...