Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο στραβός γιαλός, οι πρώτες βοήθειες του πολιτευτή και οι φύλακες σε απόγνωση!

Ο στραβός γιαλός, οι πρώτες βοήθειες του πολιτευτή και οι φύλακες σε απόγνωση!

- Καλώς ήρθες χειμώνα. Τα κεφάλια τώρα όλοι μέσα και πιάστε θέση γύρω από το τζάκι! Αυτή μάλιστα, είναι η μοναδική χειμωνιάτικη Αρκαδία. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

- Σχολιάζοντας την ξαφνική κίνηση της Τζάκρη να ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης ο Οδυσσέας - ως εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ -  δήλωσε ότι κάποιοι μέσα σε μια νύχτα έγιναν αντιμνημονιακοί! Μέρα δε γίνεται?

- Στέλνουμε τα χρόνια πολλά και τις ευχές μας στον Μηνά Αρτόπουλο που χθες γιόρταζε.Του ευχόμαστε υγεία και πάντα ...επιτυχίες. Το κέρασμα Μηνά το χρωστάς, όχι για να μην ξεχνιόμαστε.

- Ο Παναρκαδικός - με επίσημη ανακοίνωση της διοίκησής του -  επιμένει ότι ο φετινός στόχος της ομάδας είναι η άνοδος  στη Β Εθνική! Ή στραβός είναι ο γιαλός ή κάποιοι στραβά ...αρμενίζουνε.

- Για κακή ψυχολογία στην ομάδα έκανε λόγο ο προπονητής του Παναρκαδικού Βαγγέλης Γούτης αλλά δεν μας είπε ποιός φταίει γι αυτή την ψυχολογία? Παράλληλα δήλωσε ότι η διοίκηση πρέπει να ξεκαθαρίσει τί θέλει?

- Μόνο ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Κώστας Ζαχαριάς ήταν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στην Τρίπολη για το ντου της αστυνομίας στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.  Μαζί με το Βουλευτή ήταν και τρεις- τέσσερις απολυμένοι πρώην υπάλληλοι της ΕΡΑ Τρίπολης! Οι άλλοι πού ήταν?

- Τον ένα κεντρικό ομιλητή της ΕΡΑ Τρίπολης που μίλησε στην κεντρική πλατεία όταν η κυβέρνηση έκλεισε την ΕΡΤ τον είδαμε στη συγκέντρωση. Ο άλλος δεν ήταν εκεί γιατί διορίστηκε και πάλι στο μεταβατικό φορέα! Τώρα φαίνεται ότι για ορισμένους είναι όλα καλά!

- Την ημέρα που γιόρταζε ο Άγιος Νεκτάριος υπήρχε πολύς κόσμος στην εκκλησία του Βουνού της Τεγέας. Εκεί κάποια στιγμή ένας ηλικιωμένος κύριος λιποθύμησε και όλοι ανησύχησαν. Ευτυχώς εκεί δίπλα ήταν και ο γιατρός ( παραλίγο Βουλευτής της ΝΔ ) Κώστας Βλάσης ο οποίος αμέσως έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Τύχη βουνό είχε ο ανθρωπάκος που λιποθύμησε!

-  Ο Δήμος Τρίπολης που ψάχνει υπαλλήλους για την ελεγχόμενη στάθμευση γιατί δε βρίσκει ένα τρόπο να απασχολήσει τους επτά απολυμένους σχολικούς φύλακες που βρίσκονται σε απόγνωση?

- Στον Αστέρα Τρίπολης επιστρέφει ο Σανκαρέ! Το μαύρο διαμάντι της περσινής χρονιάς με τα πόδια του θα βοηθήσει σημαντικά την αμυντική γραμμή της ομάδας Με το κεφάλι μπορεί κάλλιστα να βοηθήσει και την επίθεση! Έτσι δεν είναι Στάικε?

- Χθες στο γήπεδο του Αστέρα - για το ματς με την Ξάνθη - μπήκαν δωρεάν όλες οι γυναίκες. Σε ποιόν αγώνα θα υπάρχει δωρεάν είσοδος για τους άντρες?

- Μεγάλη έκπληξη θα είναι ο καλεσμένος του Τριαντάφυλλου την Πέμπτη στο ΤΙ ΒΙ ΣΟΥΠΕΡ. Αύριο θα σας πούμε λεπτομέρειες πρόσωπο με ...πρόσωπο!

- ΤΕΛΟΣ: Η φτώχεια φέρνει γκρίνια. Πού πήγε και έμπλεξε ο λογιστής? Δεν ήξερε, δε ρώταγε? ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...