Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η «πράσινη» αλλαγή σκυτάλης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της ΝΔ και η τραγωδία σε επανάληψη!

Η «πράσινη» αλλαγή σκυτάλης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της ΝΔ και η τραγωδία σε επανάληψη!

- Καλημέρα σε όλους τους πολιτικούς της περιφέρειας ( που είναι επώνυμοι ) και σε όλα τα περιφερειακά... λαμόγια ( που δεν έχουν όνομα ). Καλημέρα σε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους πολίτες της Αρκαδίας που παραμένουν θεατές στο θέατρο του ...παραλόγου. Αυτοί θα μιλήσουν το Μάιο!

- Το θρίλερ μεταξύ καναλάρχη και Περιφερειάρχη συνεχίζεται στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου  με απρόβλεπτες συνέπειες και η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών αυξάνεται επικίνδυνα. Ποιός θα γελάσει τελευταίος? ( ...αυτός θα γελάσει καλύτερα ).

-  Με τον Ολυμπιακό κληρώθηκε να παίξει στο κύπελλο Ελλάδας ο Αστέρας Τρίπολης. Οι αντίπαλοι του περσινού τελικού θα συναντηθούν φέτος νωρίτερα. Μόνο ο Γιάχος λείπει για να δούμε την τραγωδία σε επανάληψη.

- Για την Περιφέρεια ακούγαμε το όνομα Μπένος αλλά τελικά φαίνεται ότι το όνομα αυτό ταιριάζει περισσότερο στον Παναρκαδικό. Η αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της ομάδας αυτή την εβδομάδα θα γίνει πρόεδρε ή την επόμενη?

- Ο Βεργέτης δήλωσε ότι οι παίχτες του Αστέρα υποτίμησαν τον εαυτό τους στο ματς με την Ξάνθη. Μήπως κόουτς πρέπει να κάνεις και εσύ την αυτοκριτική σου?

- Πολλά εισιτήρια επιστροφής παικτών στα σπίτια τους μαθαίνω ότι ετοιμάζεται να κόψει  ο Αστέρας. Μάλιστα αυτοί θα είναι πολλοί και  ακούγεται ότι θα φύγουν με ...καράβι!

- Φωνάζει η Ξάνθη για το γκολ που ακυρώθηκε στο τελευταίο λεπτό του προχθεσινού αγώνα της Τρίπολης σαν φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα του Αστέρα. Μήπως έχει δίκιο?

- Τον φερόμενο ως τον πιο επικρατέστερο υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου της ΝΔ θα έχει στην εκπομπή του αύριο ( Πέμπτη 10 το βράδυ - στο Τι Βι Σούπερ ) ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος. Ο Δήμαρχος Χαιδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας - που κατάγεται από τη Λακωνία - θα μιλήσει αύριο για τα μελλοντικά σχέδιά του αλλά και τα σενάρια που τον θέλουν να" κοντράρεται" στις ερχόμενες εκλογές με τον Πέτρο Τατούλη.

- Ο 45χρονος Δήμαρχος Χαιδαρίου ( έχει εκλεγεί ήδη δύο φορές ) φαίνεται ότι θα είναι η επιλογή Σαμαρά για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Εκτός από Δήμαρχος σε έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας ( όπως είναι το Χαιδάρι ) είναι μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ( ΚΕΔΕ ) και  μέλος της Ένωσης Περιφερειών της Ευρώπης. Ωραίος ο νέος?

-ΤΕΛΟΣ: Οι περισσότεροι ανεξάρτητοι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες φαίνεται ότι βρήκαν στέγη στο ...άστεγο ΠΑΣΟΚ! Και το κακό είναι ότι η κακοκαιρία μόλις άρχισε ενώ ο χειμώνας αναμένεται ότι θα είναι ...βαρύς.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...