Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Μεγάλη Παρασκευή του Παναρκαδικού, το … τέρας ψυχραιμίας και τα ανώνυμα λαμόγια!

Η Μεγάλη Παρασκευή του Παναρκαδικού, το … τέρας ψυχραιμίας και τα ανώνυμα λαμόγια!

- Καλημέρα πέρα ως πέρα! Η Εθνική Ελλάδας έχει ραντεβού με την ιστορία. Ένα καλό αποτέλεσμα στο Βουκουρέστι ( με τη Ρουμανία ) και φύγαμε για Βραζιλία!

- Ο Σύλλογος φίλων Εθνικής Ελλάδας Νομού Αρκαδίας θα δει το παιχνίδι στο μεζεδοπωλείο "λόγω τιμής" στην Τρίπολη - απέναντι από την Αστυνομία - αλλά χωρίς τον Ειρηναίο ο οποίος έφυγε για Ρουμανία.

- Τα άκουσε στην Παλαιόχουνη ο Γιαννακούρας για το σκουπιδοεργοστάσιο. Ο Βαγγέλης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα ...αδικαιολόγητα στους συγχωριανούς του αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε.

- Ακόμα να δουν το χρώμα του χρήματος στον Παναρκαδικό! Ο μεγαλοεπενδυτής είπε ότι θα πληρώσει την περασμένη Παρασκευή αλλά αυτό δεν έγινε για μια ακόμη φορά. Μήπως εννοούσε τη Μεγάλη Παρασκευή?

- Ευτυχώς που υπάρχουν τα πεντάμηνα της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και δουλεύουν και τα πολιτικά γραφεία. Αν δεν ήταν αυτά τα προγράμματα θα  είχαν κλείσει αυτά τα ...μαγαζιά!

- Πάλι τα έβαλε ο Τατούλης με τα... ανώνυμα λαμόγια των ΜΜΕ μιλώντας στο περιφερειακό συμβούλιο χωρίς όμως να τα κατονομάσει! Μήπως ο Περιφερειάρχης έχει χάσει τώρα τελευταία την ψυχραιμία του? Αυτός κάποτε ήταν ...τέρας ψυχραιμίας! Τί έπαθε ξαφνικά και απόκτησε εμμονές?

- Μετά τον Χειβιδόπουλο ( που μίλησε για διαφορετική φιλοσοφία ) αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας της Περιφέρειας άφησε και ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Πουλοκέφαλος ο οποίος δήλωσε ότι το νόμιμο πρέπει να είναι και ηθικό! Ακούει κανείς?

- Εκτός από τον γνωστό - άγνωστο καναλάρχη ο Τατούλης τα έβαλε και με το Βουλευτή Αρκαδίας Ζαχαριά λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί εντέχνως πλαστή εικόνα για το θέμα των σκουπιδιών! Αυτή η Πελοπόννησος από μυθική στο τέλος θα γίνει ...πλαστική!

- Εκδήλωση στην Τρίπολη έχει την Τετάρτη το ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Πόσο τρέχουσες είναι δηλαδή αυτές οι εξελίξεις? Μήπως είναι τρέχουσες γιατί τώρα ...τρέχουμε?

- Δημοσιεύματα αθηναϊκών εφημερίδων έδωσαν χθες το όνομα του Οδυσσέα για την θέση του επόμενου προέδρου του ΠΑΣΟΚ! Ακόμα και το γεγονός ότι το όνομα του Βουλευτή Αρκαδίας ακούστηκε μέσα σε αυτά τα ονόματα είναι επιτυχία! Δεν είναι?

- Το Δήμαρχο Καλαμάτας και πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα θα έχει καλεσμένο την ερχόμενη Πέμπτη ( στις 10 το βράδυ ) στην εκπομπή του ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος. Πρόσωπο με πρόσωπο(  με την επικαιρότητα ) όπως πάντα στο ΤΙ ΒΙ ΣΟΥΠΕΡ.

- ΤΕΛΟΣ: Χαίρε ω χαίρε Μουντιάλ. Βραζιλία ερχόμαστε Ρίο ( μέσω γέφυρας Ρίου ). ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...