Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η περίεργη παρέα, οι εξαφανισμένοι μεγαλοεπενδυτές και το «στρίμωγμα» στον Τατούλη!

Η περίεργη παρέα, οι εξαφανισμένοι μεγαλοεπενδυτές και το «στρίμωγμα» στον Τατούλη!

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ! Τελικά όλοι Αρκάδες είναι και ανήκουν σε δύο κατηγορίες. Αυτοί που κατάγονται από την Αρκαδία και αυτοί που θα ήθελαν να κατάγονται από αυτά τα ευλογημένα μέρη. Εt in Arcadia ego!

-Όλο και πιο κοντά έρχονται δύο παρατάξεις της δημοτικής αντιπολίτευσης… Λέτε να έχουμε αρραβώνες;

-Όλο το παιχνίδι για τις περιφερειακές εκλογές είναι αν θα κατεβάσει δικό της υποψήφιο η ΝΔ ή όχι. Και προς το παρόν στη γαλάζια πλευρά κλείνουν στην απόφαση να απέναντι στον Πετράν…

-Αν και μέχρι να το ανακοινώσουν επίσημα, κανείς δεν τους έχει εμπιστοσύνη…

- Με το Μισθό τα έχουνε βάλει στον Άγιο Πέτρο της Κυνουρίας για το κλειστό νηπιαγωγείο. Λένε στον Πέτρο να μην κρύβεται αλλά ο Μισθός παίζει ...κρυφτούλι!

- Από την άλλη πλευρά οι Αγιοπετρίτες στρίμωξαν τον Τατούλη και κατάφεραν να βρεθεί λύση με το αγροτικό ιατρείο. Τελικά και ό ...Άγιος φοβέρα θέλει!

- Με κόντρες ψηφίστηκε προχθές το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Τρίπολης. Αίσθηση έκανε το γεγονός ότι αντιπολίτευση έκανε -  μετά από πολύ καιρό - ο Δημήτρης Βόσνος!

- Δε βλέπω να λειτουργεί φέτος το Χιονοδρομικό Κέντρο του Μαινάλου. Φθάσανε Χριστούγεννα και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Γιατί  έτσι ρε παιδιά;

- Το θέμα δεν είναι τί θα κάνει η Κυνουρία στις περιφερειακές εκλογές αλλά τί θα κάνει η Μεσσηνία. Αύριο βράδυ ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας θα μιλήσει στο Τι βι Σούπερ. Αυτός για να δούμε, τί θα πει; ( Θα έχει ενδιαφέρον )

- Μήπως είδατε πουθενά τους μεγαλοεπενδυτές του Παναρκαδικού; Αν δεν φανούν πάντως μέχρι την Παρασκευή - μαζί με τις βαλίτσες - δεν βλέπω να πηγαίνει η ομάδα στην Άρτα.

- ΤΕΛΟΣ: Μετά το προχθεσινό περιφερειακό συμβούλιο μία περίεργη παρέα έτρωγε στη Δεξαμενή. Δύο περιφερειακοί σύμβουλοι, ένας καναλάρχης και ένας δημοσιογράφος. Τί να ...φάγανε άραγε; ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...