Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα 10 ερωτήματα του «Καληνύχτα Αρκαδία» - Ποιος μπορεί να τα απαντήσει;

Τα 10 ερωτήματα του «Καληνύχτα Αρκαδία» - Ποιος μπορεί να τα απαντήσει;

 

- Καλημέρα σε όλους. Σήμερα το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ θα αλλάξει μορφή! Δεν θα κάνουμε τα γνωστά σχόλιά μας απλά θα θέσουμε δέκα διαφορετικά ερωτήματα που ζητούν εναγωνίως ...απαντήσεις. Όποιος ξέρει κάποια απάντηση από τις παρακάτω ερωτήσεις παρακαλούμε να μας τη στείλει στο γνωστό e-mail του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ και εμείς θα τη δημοσιεύσουμε αμέσως. Έτοιμοι; ...φύγαμε.

- Ποιο περιφερειακό ΜΜΕ τη μία ημέρα συκοφαντεί το «Καλημέρα Αρκαδία» και την άλλη μία αναπαραγάγει τα ρεπορτάζ του? Ρε, παιδιά, πάρτε μία απόφαση! Κάνουμε καλό ρεπορτάζ ή γράφουμε … σενάρια και μπούρδες;

- Μετά τον υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή ( άραγε γιατί ανακατεύτηκε με τα πίτουρα; ) ποιός άλλος θα πληρώσει ακριβά την κατρακύλα του Παναρκαδικού που κατέχει μάλιστα και διευθυντική θέση στην ομάδα?

- Εκτός από τα σκουπίδια ( που μυρίζουν ) τί άλλο φοβάται να μην του στραβώσει ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης οδεύοντας προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου?

- Ποιός αυτοδιοικητικός παράγοντας ( πρώην κοινοτάρχης ) έχει νευριάσει με στελέχη της παράταξής του επειδή - όπως λέει - τον φιμώνουν και δεν θέλουν να κάνει δημόσιες παρεμβάσεις και τοποθετήσεις?

- Ποιό πρωτοκλασσάτο στέλεχος δημοτικής παράταξης δεν θέλει να τον πούνε διασπαστή αλλά κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ( και όχι μόνο από το χέρι του ) για να δημιουργήσει συνθήκες διάσπασης?

- Ποιά ομάδα τοπικών ( κεντροδεξιών ) παραγόντων είναι έτοιμη να στηρίξει "πράσινο" υποψήφιο Δήμαρχο στην Τρίπολη διότι - όπως ακούγεται - τον θεωρεί έντιμο αλλά και ...αποτελεσματικό?

- Ποιό μεγαλοστέλεχος της Μυθικής Πελοποννήσου κινδυνεύει να γίνει από Δήμαρχος ... κλητήρας και οι σύντροφοί του αγωνιούν - περισσότερο από τον ίδιο - για το πολιτικό του μέλλον?

- Σε ποιά δημοτική παράταξη τα στελέχη συνωστίζονται για το ποιός θα φορέσει το Νο 2 στην πλάτη αφού το μόνο σίγουρο - όπως λένε οι ίδιοι - είναι ο επικεφαλής?

- Ποιά λαμόγια είναι περισσότερα σε αυτό τον ευλογημένο τόπο; Αυτά που κρατάνε μικρόφωνο και το παίζουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι ή αυτά που φοράνε γραβάτες και το παίζουνε επαγγελματίες πολιτικοί?

- Ποιό μεγάλο κόμμα φοβάται ότι το ψηφοδέλτιο που θα κατεβάσει στην Αρκαδία θα έρθει τρίτο ( και καταϊδρωμένο ) στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές?

- ΤΕΛΟΣ: Όποιος βρει πάνω από τρεις σωστές απαντήσεις τότε σημαίνει ότι είναι διαπλεκόμενος και απορρίπτεται αυτόματα από το διαγωνισμό μας. Οι υπόλοιποι θα συμμετάσχουν κανονικά στην κλήρωση που θα γίνει για ένα 3ήμερο ταξίδι ( χωρίς επιστροφή ) στην ...παραμυθική Πελοπόννησο! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...