Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «όχι» του Προέδρου, οι βαλίτσες με τα ευρώ και το επόμενο «χτύπημα» του Αλέκου!

Το «όχι» του Προέδρου, οι βαλίτσες με τα ευρώ και το επόμενο «χτύπημα» του Αλέκου!

- Καλημέρα καληνυχτάκηδες. Ο χειμώνας - επιτέλους - ήρθε στην Αρκαδία και μαζί του έφερε και ...μπεκάτσες! Το θερμόμετρο δείχνει κάτω από το μηδέν ενώ η ορατότητα είναι ...μηδέν.

- Κομματικά όργανα εκλέγει στην Αρκαδία την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα τοπικά στελέχη βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση. Λέτε να έχουμε τίποτα εκπλήξεις με τις υποψηφιότητες ή όλα είναι υπό έλεγχο? Κυριακή, κοντή γιορτή!

- Εκλογές έχει την Κυριακή και η ΝΔ της Αρκαδίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ. Εκεί θα γίνει η μάχη του Σκρα μεταξύ Λυκουρεντζικών και Βλασικών. Άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα μιλάνε για το μεγάλο ντέρμπυ των αιωνίων αντιπάλων που θα κριθεί στην παράταση και ίσως χρειαστούν και πέναλτι!

- Ο Μπουντρούκας αποκάλυψε χθες στην εκπομπή "Πρόσωπο με Πρόσωπο" του ΤΙ ΒΙ ΣΟΥΠΕΡ ότι δεν ενδιαφέρεται να κατέβει τελικά για υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης! Μήπως ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας βιάστηκε να βγει από το παιχνίδι των δημοτικών εκλογών; Ποτέ μη λες ποτέ πρόεδρε στην πολιτική διότι υπάρχουν και οι...επιστρατεύσεις!

- Αυτός που κυριολεκτικά μας έχει σπάσει τα νεύρα με τη σιωπή του ( και την ατολμία του ) είναι ο Κώστας Τζιούμης! Πόσο ακόμα θα το σκέφθεται ο γιατρός για να μας ανακοινώσει την τελική του απόφαση για τις δημοτικές εκλογές; Τεστ κοπώσεως μας κάνεις γιατρέ;

- Δεν μπορούσε να μην επισκεφθεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Γερμανός Πρέσβης που βρέθηκε στην Τρίπολη! Τον τελευταίο καιρό περισσότεροι Γερμανοί πολιτικοί πηγαίνουν στην πλατεία Ανεξαρτησίας παρά Έλληνες. Τυχαίο; ...δε νομίζω!

- Μετά την σκληρή επίθεση του Τσιαμούλου προς τον Κοτσιάνη περιμένουμε με αγωνία την απάντηση του Αλέκου! Ο πρώην Δήμαρχος - όπως λένε άνθρωποι που τον ξέρουν καλά - αποκλείεται να μην απαντήσει στον πρώτο δημοτικό σύμβουλο του Παυλή. Απλά ο Κοτσιάνης περιμένει την κατάλληλη ώρα αλλά και τον κατάλληλο χώρο για να ..."χτυπήσει".

- Με το Δημήτρη Αβραμόπουλο συναντήθηκε προχθές στην Αθήνα ο Δήμαρχος  Γιάννης Σμυρνιώτης και συζήτησε μαζί του τρόπους για την καλυτέρευση των υποδομών των στρατοπέδων της Τρίπολης. Παράλληλα σαν πρώην Δήμαρχος ο Αβραμόπουλος έδωσε και κάποιες συμβουλές στο Σμυρνιώτη για να προωθήσει περαιτέρω το έργο που έχει ξεκινήσει ο Γιάννης στην Τρίπολη! Έχουμε και τέτοια;

- Αλήθεια πότε θα έρθει στην Τρίπολη η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη για να μας παρουσιάσει το νέο της βιβλίο " MY GREEK DRAMA"? Έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα η Γιάννα και μόνο στην Τρίπολη δεν έχει έρθει ακόμα. ( SORRY I 'M GREEK που θα λεγε και ο Λάκης ).

- Στην Τρίπολη αναμένεται να έρθει την επόμενη εβδομάδα ο Νίκος Κωστόπουλος ( γιος του πρώην Βουλευτή Αρκαδίας ) με τη νέα του ιδιότητα. Όπως είναι γνωστός ο Κωστόπουλος ανέλαβε πρόσφατα υψηλή θέση στη διοίκηση του ΕΚΑΒ και θα έρθει να δει ο ίδιος την κατάσταση που επικρατεί στο περιφερειακό παράρτημα της Τρίπολης. Λέτε να έχουμε κι άλλη μία ισχυρή γαλάζια υποψηφιότητα στην Αρκαδία;

- ΤΕΛΟΣ: Κάποιο πουλάκι μου είπε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα έρχονται οι βαλίτσες από το εξωτερικό και κάποιοι ποδοσφαιριστές θα δούνε το χρώμα του χρήματος! Τί πουλάκι ήτανε ακριβώς δεν μπορώ να σας πω αλλά ήτανε ...πράσινου χρώματος και σίγουρα δεν ήταν παπαγάλος. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...