Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι διαδρομές … απόδρασης και χαλάρωσης που προτείνει το «Καληνύχτα Αρκαδία» για το Σαββατοκύριακο!

Οι διαδρομές … απόδρασης και χαλάρωσης που προτείνει το «Καληνύχτα Αρκαδία» για το Σαββατοκύριακο!

- Καλημέρα σε όλους τους ...καληνυχτάκηδες! Το Σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας και εμείς σήμερα θα σας προτείνουμε διαδρομές απόδρασης και χαλάρωσης για να το περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται. Ξεκινάμε;

- Στις 3 το απόγευμα του Σαββάτου μπορείτε να πάτε στο γήπεδο "Θ. Κολοκοτρώνης" και να δείτε τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Παναιτωλικού. Σίγουρα είναι μια ευχάριστη πρόταση για τους ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο.

- Επειδή ο καιρός είναι χειμωνιάτικος - και με πολύ πάγο - οι φίλοι κυνηγοί μπορούν να πάρουν τα βουνά και τα λαγκάδια διότι μάθαμε ότι πέσανε μπεκάτσες. Προσοχή όλοι οι κυνηγοί θα πρέπει οπωσδήποτε να φοράτε πορτοκαλί γιλέκο.

- Οι πιο χαλαροί μπορείτε να πάτε για καφέ στους πεζόδρομους της Τρίπολης και να απολαύσετε την παρέα καλών φίλων με μπόλικο κουτσομπολιό και πολύ ...μάτι. Παρά τον χειμώνα και τα βαριά ντυσίματα το καλό φαίνεται από μακριά.

- Την Κυριακή το μεσημέρι ( 3 μ.μ. ) έχουμε και Παναρκαδικό ( μη ξεχνιόμαστε ). Παίζει με το Μεσσηνιακό σε έναν αγώνα που η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα της Τρίπολης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 9η και 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς.

- Σε όσους αρέσει το κολύμπι - ως άθλημα - αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί στο δημοτικό κολυμβητήριο Τρίπολης το 8ο κύπελλο ΚΟΑΤ με πάνω από 600 συμμετοχές αθλητών όλων των κατηγοριών. Αξίζει τον κόπο να πάτε να δείτε από κοντά τους αγώνες.

- Όσοι είστε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μην ξεχάσετε ότι την Κυριακή το κόμμα σας έχει εκλογές για την ανάδειξη τοπικών κομματικών οργάνων στην Αρκαδία. Να πάτε να ψηφίσετε ή και να ψηφιστείτε ( γιατί όχι; ). Καλό βόλι στα μέλη του κόμματος και καλή επιτυχία στους υποψήφιους.

- Κάλπες στήνει την ίδια μέρα ( την Κυριακή ) και η ΝΔ Αρκαδίας. Οι γαλάζιοι σύντροφοι θα εκλέξουν τη νέα διοίκηση της ΝΟΔΕ και φυσικά το νέο πρόεδρό της. Αν λοιπόν είστε μέλη της κυβερνώσας παράταξης να πάτε στην κάλπη διότι η ψήφος σας είναι κρίσιμη και μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα.

- Οι υπόλοιποι να κάτσετε σπίτι σας. Ανάψτε το τζάκι και απολαύστε το χειμερινό σκηνικό. Είναι ευκαιρία μάλιστα να στολίσετε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αφήστε που θα σας έρθει και πιο οικονομικά από όλες τις παραπάνω προτάσεις.

- Ότι και να κάνετε σας ευχόμαστε να περάσετε καλά και πάντα με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Καλό Σαββατοκύριακο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...