Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο … περίπατος του Τίμου, η μοναξιά του Δημήτρη και … γερμανικό «χρίσμα» της Περιφέρειας!

Ο … περίπατος του Τίμου, η μοναξιά του Δημήτρη και … γερμανικό «χρίσμα» της Περιφέρειας!

- Καλημέρα αδέλφια και καλό μήνα να έχουμε. Η ευχή που κάναμε να δούμε επιτέλους μια άσπρη μέρα θα ικανοποιηθεί αυτό το μήνα. Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στα βουνά της Αρκαδίας και μέσα στην εβδομάδα - όπως λέει η ΕΜΥ - θα έρθουν και στην Τρίπολη. Αμήν και ...πότε!

- Παναρκαδικός ώρα μηδέν! Το ποτήρι ξεχείλισε στην ιστορική ομάδα της Τρίπολης και η μπόμπα πλέον είναι έτοιμη να εκραγεί. Η παραίτηση Γούτη φάνηκε ότι δεν ήταν ικανή για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Μήπως χρειάζονται κι άλλες παραιτήσεις υπευθύνων για να αλλάξει το κλίμα;

- Ποιός είδε προχθές το Σχίζα και δεν τον φοβήθηκε  μετά την ήττα του Παναρκαδικού από το Μεσσηνιακό μέσα στην Τρίπολη. Ο Νικόλας έβριζε Θεούς και δαίμονες

- Η άνετη νίκη επί του Παναιτωλικού καθιερώνει πλέον στη θέση του πρώτου προπονητή το Στάικο Βεργέτη. Ο Αρκάς προπονητής του Αστέρα Τρίπολης δέχθηκε συγχαρητήρια ακόμα και από τον προπονητή του Αγρινίου Μάκη Χάβο για το παιχνίδι που έκανε η ομάδα το Σάββατο! Αυτό θα πει ποδοσφαιρικός πολιτισμός!

- Έτοιμη δουλειά έχει ο Γιάννης Κοντοές αν σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπακόπουλος της "Αθλητικής Κυριακής" τον ...διόρισε φωτογράφο μετά το προχθεσινό ρεπορτάζ που έδειξε στην εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης. Μάθε τέχνη Γιάννη κι άστηνε!

- Τόσο πολύ κόσμο είχε το 8ο κύπελλο ΚΟΑΤ το Σαββατοκύριακο στην Τρίπολη που το μαγαζί που βρίσκεται δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο έψησε τρεις φορές τυρόπιτες και τρεις φορές ξεπούλησε!

- Μόνο ντέρμπυ δεν ήταν η εκλογική αναμέτρηση της ΝΟΔΕ. Ο παρ’ ολίγον βουλευτής δεν κατάφερε να κερδίσει τον Κατσίπο ο οποίος επικράτησε άνετα… Το τελικό … σκορ δεν χωρά καμία αμφισβήτηση για την ξεκάθαρη νίκη του Τίμου!

-Πολύ μόνος δεν έμεινε ρε παιδιά στο τέλος του δημοτικού συμβουλίου ο Παυλής; Μόνο ο Σωτήρης ήταν δίπλα του. Οι άλλοι που ήταν;

- Αναβλήθηκε λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία ( σε γειτονικούς Νομούς ) η χθεσινή περιφερειακή σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ που είχε προγραμματιστεί να γίνει στην Τρίπολη. Η σύσκεψη πάντως θα γίνει σήμερα την ίδια ώρα ( 6 μ.μ. ) με κεντρικό ομιλητή τον Φώτη Χατζημιχάλη.

- Πολλούς θαυμαστές φαίνεται ότι έχει ο Καβάφης στην Τρίπολη! Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν γίνει δύο εκδηλώσεις στην πόλη μας για το έργο του ποιητή!

- Στο στόχαστρο εχθρών και ...φίλων έχει μπει εδώ και καιρό ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος! Έρχονται εκλογές και ο καθένας θέλει να "τελειώσει" το Δήμαρχο μια ώρα αρχύτερα. Εκείνος ο Γιάννης δεν θα αντιδράσει;

- Η άποψη ότι το χρίσμα για την περιφέρεια θα το δώσει η Μέρκελ ενισχύεται καθημερινά. Οι επισκέψεις Γερμανών αξιωματούχων στην Τρίπολη επιβεβαιώνουν τα σενάρια που θέλουν το Βερολίνο να βγάζει ...περιφερειάρχη.

- ΤΕΛΟΣ: Τελικά όλοι θέλουμε το Γερμανό μας για να λειτουργήσουμε! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...