Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο εργολάβος «παντός καιρού», ο … Άδειος Βασίλης και η αποζημίωση του λιμανιού!

Ο εργολάβος «παντός καιρού», ο … Άδειος Βασίλης και η αποζημίωση του λιμανιού!

- Επιτέλους χιόνισε και είδε η Αρκαδία μία άσπρη μέρα! Καλημέρα σε όλους τους φίλους ( και τους εχθρούς ) της στήλης μας. Τελικά δεν χρειάζεται να στολιστεί χριστουγεννιάτικα η Τρίπολη, το χιόνι είναι ο καλύτερος στολισμός και απ΄ότι φαίνεται θα μας το κάνει το χατίρι φέτος.

- Από την άλλη πλευρά όμως υπάρχουν και οικογένειες δίπλα μας που  δεν μπορούν να χαρούν το χιόνι επειδή απλά δεν μπορούν να ζεσταθούν! Γι αυτούς το χιόνι δεν αποτελεί διασκέδαση αλλά πρόβλημα! Μήπως πρέπει να το σκεφθούμε έτσι και να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο αυτούς που έχουν ανάγκη; Άγιες μέρες έρχονται...

- Κάποτε τον χοντρό κύριο με τα κόκκινα ρούχα, το μούσι και το έλκηθρο τον λέγαμε Άγιο Βασίλη. Φέτος επειδή δεν υπάρχει σάλιο και δεν πρόκειται να μας φέρει τίποτα με το έλκηθρο ( που αναμένεται ότι θα είναι άδειο ) θα τον φωνάζουμε ... Άδειο Βασίλη!

- Σοκ έπαθαν οι κυνηγοί της Αρκαδίας όταν άκουσαν την είδηση ότι απαγορεύτηκε προσωρινά το κυνήγι με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην κυνηγετική οικογένεια η οποία ετοιμάζεται να αντεπιτεθεί! Το μήνυμα πάντως του προέδρου των κυνηγών της Τρίπολης ήταν: μέχρι να έρθει επίσημα η απόφαση ...πάμε όλοι μαζί για κυνήγι! Ωραίος ο πρόεδρος?

- Καλή η κίνηση του Δήμαρχου Τρίπολης να πληρώσει το ρεύμα σε οικογένειες που τους έχει κοπεί για να κάνουν Χριστούγεννα. Παράλληλα όπως μάθαμε στον προϋπολογισμό του 2014 υπάρχουν αυξημένα κονδύλια για να βοηθηθούν οι ευπαθείς ομάδες της αρκαδικής πρωτεύουσας. Το τραγικό είναι ότι και στην πόλη μας θα αρχίσουν συσσίτια!

- Τον Αρκά Δήμαρχο Ιλίου Αττικής ( κατάγεται από τα Καλυβάκια Γορτυνίας ) Νίκο Ζενέτο θα έχει καλεσμένο  την Πέμπτη στην εκπομπή του ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος. Πρόκειται για τον 3ο κατά σειρά δημοφιλέστερο Δήμαρχο της χώρας μας και έχει πολλά να μας πει για το χώρο της αυτοδιοίκησης αλλά και για την Αρκαδία. Την Πέμπτη στις 10 το βράδυ στο Τι βι Σούπερ και στην εκπομπή "πρόσωπο με πρόσωπο"

- Εγκαινιάζεται επιτέλους στις 11/12/13 το 4ο Γυμνάσιο Τρίπολης! Για όσους θυμούνται είναι το παλιό πειραματικό Γυμνάσιο που για να γίνει πράξη πέρασε από σαράντα κύματα! Τέλος καλό όλα καλά αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε κιόλας την ιστορία αυτού του σχολείου που παραλίγο να θυσιαστεί για να γίνει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

- Επί της ουσίας μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος. Μεταξύ άλλων έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο λέγοντας ότι σε λίγα χρόνια το ίδρυμα δεν θα έχει επιστημονικό προσωπικό ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα ψηφίσει διάταξη για πλειστηριασμούς ακινήτων! Έβγαλε ειδήσεις ο Ανδρέας.

- Κατά πλειοψηφία ( δηλ. μόνο με τις ψήφους της παράταξης Σμυρνιώτη ) πέρασε ο προϋπολογισμός του 2014 στο Δήμο Τρίπολης. Άλλωστε πάντα έτσι περνάγανε οι προϋπολογισμοί στο Δήμο μας. Βλέπετε οι παρατάξεις της μειοψηφίας ανέκαθεν θεωρούσαν αυτές τις συνεδριάσεις ως κορυφαίες αντιπολιτευτικές ευκαιρίες. Η παράδοση συνεχίστηκε και φέτος.

- Στην αντεπίθεση μάθαμε ότι θα περάσει ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Γιαννόπουλος σκέφθεται να στραφεί νομικά κατά των συκοφαντών -  όπως λέει - και η συνέχεια φαίνεται ότι θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων. Κάλιο αργά παρά ποτέ Γιάννη μου.

- Ευχαριστημένος δήλωσε ο Σκαντζός από την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το λιμάνι του Άστρους! Το έργο άντεξε και κράτησε το λιμάνι είπε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας ο οποίος για μια ακόμη φορά τα έβαλε με τους εχθρούς του έργου. Με την αποζημίωση του εργολάβου τί θα γίνει Δήμαρχε;

- ΤΕΛΟΣ: Γνωστός εργολάβος πήρε το βουνό από τον ΕΟΣ Τρίπολης και ετοιμάζεται για ...επενδύσεις στο χιονοδρομικό! Παντός καιρού είναι αυτός ο εργολάβος; ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...