Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα … ματωμένα ψηφοδέλτια, ο «γαλάζιος» πόλεμος και ο φωνακλάς τσοπάνης!

Τα … ματωμένα ψηφοδέλτια, ο «γαλάζιος» πόλεμος και ο φωνακλάς τσοπάνης!

- Καλημέρα πέρα ως πέρα. Οι χιονοπτώσεις στην Αρκαδία δημιούργησαν πολλά προβλήματα στα ορεινά χωριά αλλά παράλληλα έφτιαξαν ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Οι κρατήσεις στους ξενώνες της Αρκαδίας άρχισαν από τώρα και προβλέπω ότι τα Χριστούγεννα θα υπάρχει 100% πληρότητα! Να και κάτι καλό γι αυτό τον τόπο.

- Οι εκλογές στη ΝΟΔΕ Αρκαδίας απέδειξαν - με τον καλύτερο τρόπο - ότι η κόντρα Λυκουρέντζου - Βλάση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Η μάχη για το ποιός από τους δύο θα κάνει δικό του το τοπικό γαλάζιο μαγαζί βρήκε νικητή τον Υπουργό αλλά ο νεαρός διεκδικητής της έδρας δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Φίλοι του λέγανε προχθές ότι μία μάχη χάθηκε αλλά όχι και ο πόλεμος!

- Όπως λένε κάποιοι αντικειμενικοί παρατηρητές ο Βλάσης είναι δυσαρεστημένος κυρίως από επώνυμους φίλους του που αν και του είχαν υποσχεθεί στήριξη της υποψηφιότητας Σαλάκου αυτοί προτίμησαν την τελευταία στιγμή να το παίξουν ουδέτεροι! Αυτοί οι κύριοι θα έπρεπε να ξέρουν ότι αν κατουράνε στην θάλασσα θα το βρουν στο αλάτι! Οι εκλογές του Μαίου έρχονται και τότε κάποιοι άλλοι θα τρέχουνε σαν τρελοί για σταυρούς ενώ κάποιοι άλλοι θα σφυρίζουν αδιάφορα. Δανεικά είναι αυτά.

- Εκείνος ο ιεροδιάκονος στη Μεγαλόπολη που φόραγε τη γούνα και βαφόταν σαν ...νύφη το σκέφθηκε καλά που κλείστηκε σε μοναστήρι; Αυτός είναι μεγάλο ταλέντο και παραλίγο να χαθεί. Τελικά είδατε που υπάρχει και Θεός;

- Δύσκολα τα πράγματα για τους επικεφαλής των δημοτικών και των περιφερειακών παρατάξεων. Ο εκλογικός νόμος μάθαμε ότι δεν αλλάζει τελικά και οι αρχηγοί των συνδυασμών θα πρέπει στην κυριολεξία να ματώσουν για να κλείσουν πλήρη ψηφοδέλτια στις εκλογές του Μαίου. Δηλαδή ζήσε Μάη μου να φας ...τριφύλλι!

- Σε ποιό δημοτικό μαντρί ο τσοπάνης φωνάζει αλλά τα πρόβατα κάνουν πλέον του κεφαλιού τους; Και το ωραίο στην υπόθεση του μαντριού δεν είναι ότι τα πρόβατα δεν ακούνε αλλά το ότι ο τσοπάνης νομίζει ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο! Μπέεεεεεε…

- Δεν ξέρουμε ποιοί τελικά θα είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τρίπολης το Μάιο αλλά ξέρουμε από τώρα ποιοί δεν θα είναι στις επόμενες εκλογές (  το 2019 ) αλλά και ποιός θα είναι σίγουρα τότε υποψήφιος Δήμαρχος.Η πολιτική κύριοι θέλει μακρόπνοα σχέδια και μεθοδεύσεις και κάποιοι στην πόλη μας αυτό το παιχνίδι το ξέρουν πολύ καλά. Μιλάμε για ...καραμπόλες που ούτε στο μπιλιάρδο δεν μπορείς να δεις. ( το αίνιγμα είναι για δυνατούς παίχτες και ...υποψιασμένους )

- Ο πτέραρχος ήρθε στην Τρίπολη από τη Μυτιλήνη και ανακάτεψε για τα καλά τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Σε λίγο καιρό όλοι θα λένε ΜΠΙΟ - ΜΠΙΟ και θα ξεχάσουν την κρίση! Άρχοντας της νύχτας έγινε ξαφνικά ο Γιώργης και από τον ΚΟΑΤ και το κολυμβητήριο έπεσε στα βαθειά και στον ...ωκεανό της νυχτερινής διασκέδασης ( και μάλιστα χωρίς σωσίβιο! )

- ΤΕΛΟΣ: Σήμερα ένας από τους τρεις δημοφιλέστερους Δήμαρχους της χώρας θα μιλήσει στην εκπομπή του Τι Βι Σούπερ "πρόσωπο με πρόσωπο". Ο Δήμαρχος αυτός είναι Αρκάς ( από τα Καλυβάκια της Γορτυνίας ) και διοικεί έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της Ελλάδας, το Δήμο Ιλίου Αττικής. Ο λόγος για τον κ. Νίκο Ζενέτο που σήμερα  ( στις 10 το βράδυ ) θα μιλήσει για όλους, για όλα και φυσικά για την Αρκαδία. Η συνέχεια επί της οθόνης. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...