Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «Καληνύχτα Αρκαδία» εύχεται ... με τον δικό του τρόπο σε όλους τους γνωστούς Νίκους της Αρκαδίας!

Το «Καληνύχτα Αρκαδία» εύχεται ... με τον δικό του τρόπο σε όλους τους γνωστούς Νίκους της Αρκαδίας!
- Καληνυχτάκηδες καλημέρα. Χρόνια πολλά στους Νίκους και τις Νίκες. Σήμερα τη μέρα μας θα την περάσουμε χορεύοντας με τους ...Νίκους!
- Άραγε τί δώρο θα κάνει σήμερα ο Παυλής στον Τσιαμούλο; Ξέρουμε τί θέλει ο Νικόλας για δώρο αλλά αυτά δε γίνονται. Γίνονται;
- Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος ( αδερφός του πρώην Νομάρχη Αρκαδίας ) παραμένει στο ΛΑΟΣ ή την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια;
- Εκείνος ο Νίκος Κωστόπουλος  ( γιος του πρώην Βουλευτή Αρκαδίας ) που ανέλαβε πρόσφατα διοικητής στο ΕΚΑΒ θα έρθει καθόλου στην Αρκαδία ή μόνο για τη Β Αθήνας νοιάζεται; Ρωτάει ο κόσμος Νίκο, τί να του πούμε;
- Ο Νικόλας Γιαννακόπουλος ( Γιόβας ) που ήθελε να βάλει για Δήμαρχος Τρίπολης μήπως το ξανασκέφθηκε; Δεν τον βλέπω τώρα τελευταία να γυρίζει στην πιάτσα. Είχαμε τίποτα;
- Αν γιορτάζαμε πάντως με το επώνυμο σήμερα θα γιόρταζε και η Νικολάκου! Ευτυχώς που δε γιορτάζει σήμερα η Ντίνα διότι αρχίζει στην Κλαυθμώνος η Μυθική Πελοπόννησος. Φυσικά δεν θα άφηνε το γάμο για να πάει για πουρνάρια και να γιόρταζε η Ντίνα. Πάνω από όλα το ...καθήκον.
- Ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Γόντικας του ΚΚΕ θα πάρει σήμερα πολλές ευχές από τους συντρόφους του. Μόνο από τον Τατούλη δεν θα πάρει. ( λέτε να γίνει η έκπληξη;)
- Παράλληλα ο Γόντικας στην φετινή του ονομαστική εορτή θα έχει και γενέθλια! Το ΚΚΕ γιορτάζει τα 95 χρόνια από την ίδρυσή του και θα τα κάνει μαζί ( γιορτή και γενέθλια )
- Νίκο Τσιαμούλο έχει και η Αρκαδική Τηλεόραση ( είναι ο καμεραμάν ) αλλά αυτός δεν έχει σχέση με την πολιτική. Τον αναφέρουμε μόνο για να του δώσουμε τις ευχές μας. Χρόνια πολλά Νικ.
- Ευχές και στο Νίκο Προύτζο πρόεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας που το Σάββατο θα έρθει και πάλι σε δύσκολη θέση. Παίζει βλέπετε ο Αστέρας με τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη και ο Νικόλας δεν θα ξέρει ποιάς ομάδας γκολ να πανηγυρίσει.
- Ευχές δεν θα δεχθεί φέτος ο Νικόλας ο Σχίζας του Παναρκαδικού. Αν η ομάδα νικήσει την Κυριακή την Κόρινθο τότε θα το σκεφθεί. Μην επιχειρήσετε να του ευχηθείτε γιατί είναι όλο νεύρα και μπορεί να την πληρώσετε εσείς. Το νου σας...
- Επειδή δε γιορτάζουμε - όπως είπαμε - με το επώνυμο σήμερα δε γιορτάζει ούτε ο Νίκας ( Δήμαρχος της Καλαμάτας ). Αυτός γιορτάζει της Παναγίας ως γνήσιος ...Παναγιώτης.
- Επιτυχίες και χρόνια πολλά ευχόμαστε στο νεαρό Αρκά τερματοφύλακα του Πανιωνίου Νίκο Γιαννακόπουλο ( γιο του Γιάννη ) που αν και η ομάδα του αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αυτός στέκεται στο ...ύψος του! Νικόλα γερά...
- Αν και δεν έχουμε προλάβει ακόμα να τον γνωρίσουμε - για να έχουμε σαφή άποψη για το πρόσωπό του - ευχόμαστε χρόνια πολλά στο Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Νίκο Χρόνη και ελπίζουμε να μπορέσει να μαζέψει τα νερά από τους διαδρόμους του ιδρύματος γιατί ο χειμώνας άρχισε και από ότι φαίνεται θα είναι βαρύς.(  Μούσκεμα τα κάνανε οι προκάτοχοί του )
- Χρόνια πολλά στο Νίκο Καραλή πρόεδρο ΑΜΕΑ Αρκαδίας γιατί το παλεύει όσο μπορεί αναξάρτητα από το αποτέλεσμα. Άσε που την Κυριακή ο Νικόλας θα έχει και ομιλία μαζί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Βαρδακαστάνη στην Τρίπολη και θα έχει την τιμητική του. Σήμερα έχει την ονομαστική του.
- ΤΕΛΟΣ: Για το τέλος επιλέξαμε να αφήσουμε τις ευχές μας στο Σάββα Σαββάκη γιατί δεν του ευχηθήκαμε χθες. Ήταν παράλλειψη να μην ευχηθούμε στον τσάρο της δημοτικής μας οικονομίας. Κλείνοντας στέλνουμε τις ειλικρινείς ευχές μας σε όλους τους ανώνυμους Νίκους και Νίκες που γιορτάζουν σήμερα. Χρόνια πολλά και ...καλά. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...