Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το κύμα δημοτικών αποχωρήσεων, οι ... διοικητικές παροχές το παρατημένο Γορτυνιακό λεωφορείο!

Το κύμα δημοτικών αποχωρήσεων, οι ... διοικητικές παροχές το παρατημένο Γορτυνιακό λεωφορείο!

- Καλημέρα σας παιδιά όποια ηλικία κι αν έχετε. Μην ξεχνάτε ότι ο καθένας είναι όσο ετών νιώθει ( και όχι όσο λέει η ταυτότητά του ) γι αυτό καλό είναι να νιώθετε πάντα νέοι! Δύσκολο; ...ας το προσπαθήσουμε λίγο, αξίζει τον κόπο!

- Κύμα αποχωρήσεων Δημάρχων φαίνεται ότι θα έχουμε το Μάιο στην Κυνουρία. Οι πληροφορίες που συλλέξαμε το Σαββατοκύριακο λένε ότι τόσο ο Σκαντζός όσο και ο Μαρνέρης ετοιμάζονται να παραδώσουν σκυτάλη! Στη μία περίπτωση μάλιστα έχει ήδη βρεθεί και ο ...αντικαταστάτης. Στην άλλη αναζητείται...

- Αν μέχρι το τέλος του χρόνου δεν έχουν ξεκινήσει τα έργα στο λιμάνι του Λεωνιδίου τότε ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας δήλωσε ότι θα αρχίσει να κουβαλάει πέτρες μόνος του! Αν θέλουν - δήλωσε ο Μαρνέρης - ας έρθουν να με κλείσουν μέσα, εγώ είμαι αποφασισμένος και θα το κάνω! Αγρίεψε ο Γιάννος και δεν τον κρατάει τίποτα.

- Καζάνι που βράζει είναι το Παράλιο Άστρος μετά τις κατεδαφίσεις που έκανε η Κτηματική στην παραλία. Ειδικά οι καταστηματάρχες που είδαν τις κατασκευές τους να κατεδαφίζονται είναι πυρ και μανία με τις κρατικές αρχές αλλά και με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Όλοι τους φταίνε τώρα και βρίζουν Θεούς και δαίμονες!

- Ούτε την Κυριακή ο Παναρκαδικός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Κόρινθο. Η ισοπαλία ( 1 - 1 ) στην Τρίπολη έφερε βαθμό στην ομάδα μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και μάλιστα χωρίς γκολ! Την άλλη Κυριακή ο Παναρκαδικός πάει στον Ατρόμητο Αχαίας με τον οποίο συγκατοικεί στο βαθμολογικό πίνακα με 12 βαθμούς.

- Πάντως ο Καλογιαννίδης - ως προπονητής της ομάδας - είπε ξεκάθαρα ότι για να συχεχιστεί η προσπάθεια του Παναρκαδικού θα πρέπει και η διοίκηση να προχωρήσει σε ...διοικητικές παροχές! Πώς αλλιώς να το πει ο άνθρωπος; Δεν ακούει κανείς;

- Με ομόφωνες αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου θα προχωρήσουν τρία σημαντικά έργα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας! Έκαναν δουλειά χθες οι χειροποίητες δίπλες που έφερε από το Λεωνίδιο ο Μαρνέρης! Τους ...διπλάρωσε όλους ο Δήμαρχος ( ακόμα και το Γόντικα! ).

- Με τον Αγγελάκα τα έβαλε πάλι η Νικολάκου επειδή όπως είπε: ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης δεν περιορίζεται στις αρμοδιότητές του και μπλέκεται στα πόδια της αιρετής Περιφέρειας! Τον λυπάμαι το Μανώλη που τον έπιασε στο στόμα της η Ντίνα. Έμπλεξε ο Γενικός!

- Ποιό μεγάλο επιχειρηματικό όνομα της Πελοποννήσου μπήκε στο γκάλοπ της ΝΔ για τους υποψήφιους της Περιφέρειας; Το όνομα αυτό αν γίνει γνωστό θα κάνει μπαμ όχι επειδή μπήκε στο γκάλοπ αλλά επειδή είναι φίλος του Πέτρου! Ακόμα και η φιλία ...τσιμέντο θα γίνει.

- Τόσο σίγουρος ήταν ο Μαρνέρης για τις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου που την προηγούμενη μέρα ( την Κυριακή ) έπινε ούζα με φίλους στην ταβέρνα του Μπούμπη στο Λεωνίδιο! Τόσο σίγουρος ήταν ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας που μάλιστα τραγούδαγε από την χαρά του!

-  Εκείνο το λεωφορείο που έχει παρατήσει ο Δήμος Γορτυνίας στον περιφερειακό δρόμο της Τρίπολης θα το μαζέψει κανείς; Είναι στο ίδιο σημείο εδώ και ένα χρόνο και κανένας δεν ενδιαφέρεται για την τύχη του! Μήπως περιμένει εκεί για τις εκλογές από τώρα;

- ΤΕΛΟΣ: Προσέξτε αυτή την εβδομάδα διότι θα τελειώσει την Παρασκευή που θα έχει και 13! Παράλληλα έρχεται και νέο κύμα κακοκαιρίας που ίσως να φέρει και χιόνια! Εμείς πάντως σας προειδοποιήσαμε. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...