Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα … ακονισμένα ψαλίδια, το πετυχημένο πείραμα και η … άνεργη προθεσμία!

Τα … ακονισμένα ψαλίδια, το πετυχημένο πείραμα και η … άνεργη προθεσμία!

- Το κρύο της αρκούδας κάνει σήμερα φίλοι μου! Αν - όπως λένε - η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται η σημερινή δεν θα είναι καθόλου καλή τουλάχιστον από θερμοκρασίες. Όπως και να ΄χει το θέμα καλημέρα σε όλους και θα δούμε τί θα γίνει μέχρι το βράδυ. Ξύλα για το τζάκι και τη σόμπα να έχετε και όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν.

- Εγκαινιάζεται το 4ο Γυμνάσιο ( πρώην πειραματικό ) Τρίπολης και γίνεται χαμός για το ποιός θα κόψει την κορδέλα. Επειδή κανένα κεντρικό πρόσωπο δεν θα έρθει στα εγκαίνια η μάχη θα γίνει μεταξύ των τοπικών Βουλευτών, τον Περιφερειάρχη και το Δήμαρχο. Η καλύτερη λύση πάντως είναι οι επίσημοι να κόψουν την κορδέλα όλοι μαζί. Ψαλίδια οι διοργανωτές θα έχουνε;

- Χριστουγεννιάτικο χωριό θα έχει και φέτος η Τρίπολη! Ο Δήμος θέλει να καθιερώσει το χωριό των Χριστουγέννων στην Τρίπολη επειδή τα περασμένα χρόνια το πείραμα πέτυχε! Εκτός από τους μικρούς συμπολίτες μας το χωριό του Αι Βασίλη αναμένεται να επισκεφθούν και πολλοί ξένοι που θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα στην Αρκαδία.

- Δεν πρόλαβαν όμως να στηθούν στην πλατεία Άρεως τα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου χωριού κάποιοι πονηροί έσπευσαν να τα μουτζουρώσουν με μπογιές και με συνθήματα. Τη ...βάψαμε δηλαδή πριν καν ξεκινήσουμε.

- Χαμόγελα στο ΠΑΣΟΚ μετά την επιτυχία που σημείωσε η συγκέντρωση των 58 για την κεντροαριστερά. Ο Οδυσσέας μάλιστα έκανε δηλώσεις για τη γέννηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Μήπως βιαζόμαστε λίγο σύντροφοι;

- Τη γέμισε ο Καραλής τη μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού κέντρου με την ημερίδα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Σε μια δύσκολη εποχή για συγκεντρώσεις ο πρόεδρος των ΑΜΕΑ Αρκαδίας έκανε και πάλι το θαύμα του.

- Νέες αιτήσεις για πεντάμηνα στον χώρο της την εκπαίδευσης γίνονται αυτό τον καιρό. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. Μετά τις 12 θα είναι πολύ αργά γι αυτό όσοι πιστοί ( και άνεργοι ) προσέλθετε.

- Καταπληκτική πορεία πραγματοποιεί μέχρι στιγμής η γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης. Στα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει μετρά ισάριθμες νίκες και ο Τζόρβας τρίβει τα χέρια του. Λέτε το κύπελλο να έρθει στην Τρίπολη;

- ΤΕΛΟΣ: Άγιες μέρες που έρχονται μήπως θα πρέπει να δείξουμε την ανθρωπιά μας στηρίζοντας οικογένειες που είναι δίπλα μας και έχουν πραγματική ανάγκη; ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...