Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι μαύρες γάτες, τα νέα γκάλοπ και η αραχνιασμένη ερώτηση του 1990!

- Τί ωραία μέρα που είναι σήμερα; Μακάρι κάθε μέρα να ήτανε Παρασκευή. Όχι όμως και 13!!! Τα μάτια σας δέκα - τέσσερα. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

- Οι προληπτικοί καλύτερα είναι να καθίσουν σπίτι τους σήμερα. Οι δρόμοι της Τρίπολης θα είναι γεμάτοι σκάλες ( λόγω των στολισμών ) και υπάρχει περίπτωση να περάσουν από κάτω. Άσε τις μαύρες γάτες που κυκλοφορούν στην πόλη.

- Επιτέλους είδανε φως οι Τεγεάτες για το θέμα του γηπέδου στο πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου. Η ανακοίνωση έγινε προχθές επίσημα από το Δήμαρχο Τρίπολης στους ανθρώπους της τοπικής ομάδας. Μήπως έβαλε και ο Κουκάκης το χέρι του;

- Νέα γκάλοπ για το Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου έγιναν για λογαριασμό κόμματος με την υπογραφή της MRB. Τα αποτελέσματα διέρρευσαν σε μερικά κομματικά στέκια αλλά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Όπως μάθαμε το κόμμα αυτό που έκανε τα γκάλοπ τρίβει από τώρα τα χέρια του! Και για τα δύο; Περίεργο!

- Σύμφωνα με τα στελέχη του ΚΚΕ ο Περιφερειάρχης το 1990 σαν Βουλευτής της ΝΔ είχε ζητήσει - με ερώτησή του στη Βουλή - την αποφυλάκιση των χουντικών! Το δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Γούργαρης όταν προκλήθηκε από τον Τατούλη κατά τη διάρκεια του τελευταίου περιφερειακού συμβουλίου. Στη συνέχεια ο Γούργαρης έδωσε και φωτοτυπία της ερώτησης στα ΜΜΕ της Αρκαδίας. Και τώρα τί κάνουμε;

- Τώρα που το θυμήθηκα - και για να μην το ξεχάσω - η Χρυσή Αυγή ανοίγει νέα γραφεία στη Μεγαλόπολη! Άραγε θα πάει κανένας επίσημος ( ή υποψήφιος ) από την περιοχή στα εγκαίνια του Λαϊκού Συνδέσμου ή όχι; Την Χρυσή Αυγή πολλοί εμίσησαν αλλά τους ...σταυρούς κανείς!

- Μέσα στα ονόματα που ακούγονται για την ηγεσία της κεντροαριστεράς είδαμε και του Οδυσσέα. Αθηναϊκά κυρίως δημοσιεύματα αναφέρουν το όνομα του Βουλευτή Αρκαδίας ως μία από τις φημολογούμενες προσωπικότητες που θα μπορούσαν να ηγηθούν της ....Ελιάς! Από σενάρια για ελιές ...χορτάσαμε!

- Πέντε χρόνια ζωής συμπλήρωσε φέτος το κέντρο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης Τρίπολης "Αμάλθεια" και σήμερα θα γιορτάσει τα γενέθλιά του σε γνωστό κέντρο της πόλης με όλα του τα μέλη αλλά και τους συνεργάτες. Ευχόμαστε στο "Αμάλθεια" να τα εκατοστήσει τα χρόνια και να έχει πάντα επιτυχίες.

- Με τον Πανιώνιο παίζει την Κυριακή ( στις 5.15 το απόγευμα ) στην Τρίπολη ο Αστέρας. Εκτός από το παιχνίδι και φυσικά το σκορ ενδιαφέρον θα έχει αν κάτω από τα δοκάρια του ιστορικού Πανιωνίου θα βρίσκεται και σε αυτό το ματς ο Αρκάς τερματοφύλακας Νίκος Γιαννακόπουλος. Ζει για τέτοια παιχνίδια ο Νίκος γι αυτό θα είναι δύσκολο να δεχθεί γκολ. Για να δούμε...

- Μόνο ο Τζιούμης ήταν στα εγκαίνια του Πειραματικού Γυμνασίου Τρίπολης! Δεν ενδιαφέρεται άλλος για τις δημοτικές εκλογές ή είναι τόσο σίγουροι οι άλλοι που έκοψαν από τώρα τις δημόσιες εμφανίσεις; Αυτοί τελικά θα μας τρελάνουν.

- Σήμερα στις 12 το μεσημέρι λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα 6μηνα της εκπαίδευσης. Όσοι θέλετε να διεκδικήσετε μία από τις θέσεις στην Αρκαδία βιαστείτε γιατί οι αιτήσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά και το πρόγραμμα κλείνει στις 12 μ.μ. ακριβώς.

- Μετά την άνετη νίκη της ΔΑΚΕ στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας ( έβγαλε 5 έδρες ) θεωρείται βέβαιη η εκλογή του δάσκαλου Κώστα Μαρκόπουλου στην θέση του προέδρου. Δεν φαντάζομαι να έχουμε τίποτα εκπλήξεις;

- ΤΕΛΟΣ: Το πιο ωραίο χωριό της Τρίπολης αυτές τις μέρες θα είναι το χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου στην Πλατεία Άρεως! Για τα υπόλοιπα χωριά υπάρχει το Πάσχα και η Ανάσταση! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...