Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο μπελάς του Πετράν, ο καλεσμένος – έκπληξη και τα «βρώμικα» δώρα του Αϊ – Βασίλη!

Ο μπελάς του Πετράν, ο καλεσμένος – έκπληξη και τα «βρώμικα» δώρα του Αϊ – Βασίλη!

- Καλημέρα ...καληνυχτάκηδες της Αρκαδίας! Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν επικίνδυνα και όλα είναι έτοιμα για την Θεία Γέννηση. Το μόνο που θα αλλάξει φέτος είναι το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Αντί για γαλοπούλα βλέπω στο μενού ...κοτόπουλο!

- Η ξεφτίλα! Να είσαι πρώην Υπουργός Μεταφορών, να έχεις στείλει τηλεφωνικά κλήση ( από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ) στον Ψωμιάδη γιατί δεν φόραγε κράνος με τη μηχανή του και να σε πιάνει η τροχαία να περνάς με κόκκινο, το τζιπ σου να έχει πλαστές πινακίδες, να είσαι χωρίς δίπλωμα και το όχημα δίχως ...ασφάλεια! Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Α ρε Λιάπη!!!

- Τον Ευρωβουλευτή Χουντή από τη Γορτυνία κατεβάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου! Από αλλού φοβότανε ο Πετράν ότι θα του έρθει αλλά από αλλού  του ήρθε. Λέτε να βρει τον μπελά του ο Τατούλης από το Γορτύνιο;

- Τον κάλυψε πάντως τον Μητροπολίτη Σπάρτης Ευστάθιο ο περιφερειάρχης μετά την "επίθεση αγάπης" που δέχτηκε ο Ιεράρχης από τον προφυλακισμένο αρχηγό της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκο. Τα βάζουνε με την εκκλησία; ...δεν τα βάζουνε!

- Μπράβο στην ομάδα φοιτητών που κατάγονται από την Τρίπολη για την πρωτοβουλία που πήραν και θα μαζέψουν ρούχα, τρόφιμα και παιχνίδια την περίοδο των εορτών. Πήραν ήδη τη σχετική άδεια από το Δήμο Τρίπολης και από 21 έως 28 Δεκεμβρίου θα βρίσκονται στην πλατεία Άρεως και θα μας περιμένουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι το υλικό που θα συγκεντρωθεί από τους φοιτητές θα παραδοθεί στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου. Τελικά αυτή η γενιά ανοίγει δρόμους και μας γεμίζει ελπίδες. Ας μην την απογοητεύσουμε.

- Ο δντής εκπαίδευσης Πελοποννήσου Πέτρος Μισθός μάθαμε ότι πήγε επαγγελματικό ταξίδι στη Γαλλία! Μήπως πήγε να μάθει πως λειτουργεί το γαλλικό εκπαιδευτικό σύστημα για να το εφαρμόσει στην Πελοπόννησο; Άλλος Πέτρος μας βρήκε! ( το όνομα το έχει; )

- Δε μάθαμε τελικά, ποιός βγήκε πρόεδρος στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας; Τόσο δύσκολο είναι για τό επίσημο συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων της Αρκαδίας να στείλει στα ΜΜΕ ένα δελτίο τύπου με τα αποτελέσματα των εκλογών που έγιναν; Τελικά ακόμα και οι συνδικαλιστές του κλάδου είναι γνήσιοι ...δημόσιοι υπάλληλοι!

- Καλεσμένο - έκπληξη θα έχει την Πέμπτη στην εκπομπή του ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφέραμε και συλλέξαμε ο καλεσμένος θα είναι ο πλέον αρμόδιος για να μας βάλει στο πνεύμα των  ημερών και να μας εξηγήσει το μήνυμα των Χριστουγέννων. Περισσότερα για τον καλεσμένο αύριο!

- Κοίτα πού φθάσαμε: να κληρώνεται ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λήγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι γαύροι να λένε ότι σταθήκανε τυχεροί! ( ο καημός ενός βάζελου που την ίδια ώρα βλέπει τον Παναθηναικό να χάνει 1 - 2 μέσα στη Λεωφόρο από τον Ατρόμητο και μάλιστα με ανατροπή! ). Παιδιά ψυχραιμία υπάρχουν και χειρότερα, δεν βλέπετε την ΑΕΚ που παίζει με τον Παναρκαδικό;

- ΤΕΛΟΣ: Ο Αι Βασίλης θα φέρει πολλά δώρα φέτος ( αλλά και του χρόνου ) στην περιοχή της Μεγαλόπολης! Όπως διαβάσαμε τα Παραδείσια είναι η 2η θέση της ΤΕΡΝΑ - ως εναλλακτική πρόταση - για την κατασκευή σκουπιδοεργοστασίου. Μετά την Παλαιόχουνη έσκασε και η βόμβα των Παραδεισίων! Τί άλλο θέλετε; ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...