Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα μυστικά ραντεβού σε ξενοδοχείο, οι … υποχρεωτικές ευχές και το δίδυμο της περιφέρειας!

Τα μυστικά ραντεβού σε ξενοδοχείο, οι … υποχρεωτικές ευχές και το δίδυμο της περιφέρειας!
- Καλημέρα και καλή ...τσικνοπαρασκευή! Τώρα που μάθαμε τη δουλειά θα την κάνουμε κάθε μέρα μέχρι να τελειώσουν τα κάρβουνα! Λουκάνικα και σουβλάκια έχουμε ακόμα. Στην υγειά μας ρε παιδιά.
- Η χθεσινή τσίκνα από τις ψησταριές πλάκωσε την Τρίπολη ενώ το κρασί έρεε άφθονο. Αυτά βλέπει η Μέρκελ και θα μας πάρει και τα σώβρακα. Την ψυχή όμως δεν μπορεί να μας την πάρει με τίποτα. Άντε και άσπρο πάτο, να καούν τα κάρβουνα!
- Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τρίπολης περάσανε από δέκα τουλάχιστον ψησταριές ο καθένας. Σε μία από αυτές συναντήθηκαν  δύο υποψήφιοι και αναγκαστικά αντάλλαξαν ευχές. Φυσικά δεν είπε ο ένας στον άλλον καλή επιτυχία! Είπαν όμως ...χρόνια πολλά μεταξύ τους και εννοούσαν ότι χρόνια πολλά θα περάσουν μέχρι να γίνουν Δήμαρχοι.
- Ποιός υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κλείνει τα ραντεβού του σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο της Τρίπολης για να τον βλέπουν οι πρώην συναγωνιστές του; Πείτε του ότι πρέπει να φάει πολλά ...καρβέλια ακόμα για να γίνει επικίνδυνος!
- Μαζί θα κάνουν σήμερα το βράδυ τον αποκριάτικο χορό τους οι δικηγόροι και οι δικαστικοί υπάλληλοι της Τρίπολης. Όπως μάθαμε αυτό θα γίνει για πρώτη φορά αλλά κάποιοι προσπαθούν με μανία για να μην πετύχει το πείραμα. Αναρωτιέμαι γιατί τόση κακία για μια τόσο ωραία πρωτοβουλία;
- Απολαυστικός και αποκαλυπτικός ήταν χθες ο Νίκος Φλώρος στην τηλεοπτική του εμφάνιση στο Τι Βι Σούπερ. Ο διεθνούς φήμης Τριπολίτης γλύπτης μίλησε για όλους και για όλα στον Τριαντάφυλλο και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με τον αυθόρμητο και γνήσιο λόγο του. Τέτοιες φωνές και παρουσίες έχει ανάγκη η Τρίπολη.
- Τελικά ο Δέδες και ο Αποστολόπουλος θα κατέβουν μαζί στην περιφέρεια ή θα χωρίσουν οι δρόμοι τους; Μου φαίνεται ότι αυτοί οι δυο μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Παιδιά πάρτε τις αποφάσεις σας γιατί ο καιρός περνάει γρήγορα. Οι εκλογές έφθασαν...
- Άνοιξε ταβέρνα μεζεδοπωλείο την Τρίπολη που πουλάει πάμφθηνα το κρασί αλλά και τους μεζέδες! Μέσα σε λίγες μέρες έχει τόση πελατεία το μαγαζί που ο ιδιοκτήτης τρίβει τα χέρια του. Τελικά έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι η φθήνεια τρώει τον παρά!
- ΤΕΛΟΣ: Η παρέα της περιφέρειας πού να το "τσίκνησε¨χθες; Καλή Σαρακοστή και ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...