Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «Καληνύχτα Αρκαδία» … μασκαρεύει τους «δικούς μας» πολιτικούς και δημοσιογράφους!

Το «Καληνύχτα Αρκαδία» … μασκαρεύει τους «δικούς μας» πολιτικούς και δημοσιογράφους!
- Καλημέρα αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά. Καλό μήνα και καλές Απόκριες. Όλα είναι έτοιμα για τα καρναβάλια της Αρκαδίας. Μόνο ο καιρός φαίνεται ότι δε συμφωνεί με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις. Λέτε να μας τα χαλάσει;
- Περίπου σαράντα καρναβαλικές ομάδες θα συμμετάσχουν φέτος στο καρναβάλι της Τρίπολης. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια από τότε που έγινε το πρώτο καρναβάλι στην Τρίπολη. Αυτό έγινε το 2004 και το είχε αναλάβει η τότε δημοτική σύμβουλος Τρίπολης Πέρρυ Τρουπή! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
- Μάθαμε ότι φέτος - για πρώτη φορά - την παρουσίαση δεν θα την κάνει η Γιώτα Καμπισιούλη! Η Γιώτα θα φύγει για Κοζάνη και τη σκυτάλη θα πάρει ο Τριαντάφυλλος! Μαζί του θα είναι και η ομάδα των μαθητών της Τρίπολης που δημιούργησαν ένα τραγούδι για την πόλη τους το οποίο συμμετέχει στο διαγωνισμό του ΣΚΑΙ και βρίσκεται στην κορυφή. Άλλα κόλπα φέτος.
- Δεν είμαι ούτε θα γίνω ποτέ ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε στον Ευαγγελάτο ο Οδυσσέας Βουδούρης! Γιατί ρε Οδυσσέα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ποτέ ... Βουδούρης; Δε σφάξανε.
- Προβλήματα για τον αρχηγό δεν έχουν μόνο οι δημοτικές παρατάξεις έχουν και κάποιες περιφερειακές! Μαθαίνουμε ότι τέτοιου είδους προβλήματα έχει και το κεντροαριστερό αυτοδιοικητικό σχήμα που ετοιμάζεται στην Πελοπόννησο. Από τη Μεσσηνία θα είναι τελικά ο αρχηγός ή από την Κορινθία; Ίδωμεν...
- Από τη μεγάλη του Κοτσιάνη σχολή θα είναι πολλοί υποψήφιοι Δήμαρχοι Τρίπολης! Η μόνη όμως που επίσημα έχει δηλώσει την υποψηφιότητά της είναι η Αντωνία Γιαννούλη. Οι υπόλοιποι το σκέφτονται ακόμα. Ως πότε;
- Σχολή όμως έχει δημιουργήσει και ο Τατούλης! Ακούω ότι αρκετά από τα στελέχη της Νέας Πελοποννήσου θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στις περιφερειακές εκλογές δημιουργώντας δικιά τους κίνηση κόντρα στον Πέτρο. Λέτε να αποδειχθεί ότι τα "αλεπουδάκια" είναι 110 χρονών και η ..."αλεπού" 100; Για να δούμε.
- Παραμένω ακόμα στο ΠΑΣΟΚ αλλά μισώ όλα τα στελέχη του κινήματος που έπεσαν με τα μούτρα στο μέλι και έκαναν ζημιά στην χώρα. Αυτό δήλωσε στο Τι Βι Σούπερ ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βαγγέλης Γιαννακούρας τονίζοντας ότι κανένας δεν μπορεί να μηδενίσει το έργο του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ. Ωραίος ο Ευάγγελος.
- Όταν ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο αν θα προταθεί και πάλι από την παράταξή του για Αντιπεριφερειάρχης, ο Γιαννακούρας απάντησε ότι είναι έτοιμος να στηρίξει τη Νέα Πελοπόννησο από όποιο πόστο κι αν του προταθεί. Δηλώνω απλός στρατιώτης της παράταξης του Πέτρου Τατούλη τόνισε ο Ευάγγελος. Ακόμα και με σταυρό είναι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη ο Γιαννακούρας! Είναι σίγουρος;
- Την Κυριακή της Αποκριάς ( 2/3/14 ) θα ανακοινώσει η Χρυσή Αυγή τον υποψήφιό της για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Αξιοποιώντας κατάλληλα την ημερομηνία αυτή ο Γόντικας του ΚΚΕ βγήκε και δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ. Όποια μάσκα και να βάλουν οι χρυσαυγίτες τις Απόκριες δεν θα μπορέσουν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Προβλέπω αποκριάτικες ...θύελλες!
 
- Μάθαμε ότι την Κυριακή στο καρναβάλι οι επίσημοι θα μασκαρευτούν κάπως έτσι: Ο Τατούλης καναλάρχης, η Ντίνα ταξιδιωτικός πράκτορας, ο Γιαννακούρας απλός στρατιώτης, ο Ρουμελιώτης οικολόγος - πράσινος, ο Βουδούρης ΣΥΡΙΖΑ, ο Σμυρνιώτης Φλώρος, ο Παυλής ποδοσφαιριστής του Παναρκαδικού. ο Τζιούμης αναποφάσιστος, ο Γεωργακόπουλος ιστορικό στέλεχος και ο Τσιαμούλος αντάρτης.
- Και συνεχίζουμε με τις αποκριάτικες ενδυμασίες των επισήμων: ο Οδυσσέας θα ντυθεί ευρωβουλευτής, ο Ζαχαριάς δεν θα ντυθεί φέτος , ο Λυκουρέντζος Άδωνις, η Αντωνία Γιαννούλη Θεοχάρης, ο Ταλούμης βαρύμαγκας, ο Κοσκινάς μικροπωλητής, ο Κουκάκης αντιδήμαρχος, η Εικοσιδέκα δεκαδικός και ο Βόσνος Δήμαρχος.
- Αποκριάτικα θα ντυθούν και οι δημοσιογράφοι μας: ο Μουστόγιαννης θα ντυθεί Τριανταφυλλόπουλος, ο Τριαντάφυλλος Βέγγος, ο Αρτόπουλος Σουλειμάν, η Έλλη θα ντυθεί Στάη, η Βάσω ...Χουρέμ, ο Μανιατάκος ... Υπουργός Εσωτερικών, η Καμπισιούλη Λαογραφική Εστία, ο Καρδαράς … Μανιατάκος και η Τραχανά της Αρκαδικής θα ντυθεί Αννίτα.
 
- ΤΕΛΟΣ: Το "ποτάμι" του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη θα κατέβει στις εκλογές! Δε φαντάζομαι αυτό το ποτάμι να γυρίσει στο τέλος πίσω και να πνίξει μόνο τους ...πρωταγωνιστές; Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Καλά να περάσετε και ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...