Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι άφαντες λίστες, η καρέκλα που … τρέμει, ο αυτοθαυμασμός του Πετράν και το πολιτικό συμπεθεριό του Μανώλη!

Οι άφαντες λίστες, η καρέκλα που … τρέμει, ο αυτοθαυμασμός του Πετράν και το πολιτικό συμπεθεριό του Μανώλη!
- Πάει περίπατο η ενότητα του δημοκρατικού χώρου στην Τρίπολη. Παυλής για Χίο τράβηξε και Τζιούμης για Μυτιλήνη! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ.
- Ο Πέτρος κάλεσε τα ΜΜΕ για να πει μόνος του, ότι είναι ο καλύτερος Περιφερειάρχης που έχει εκτοξεύσει την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ και να δώσει συγχαρητήρια στον εαυτό του; Κάτι δεν πάει καλά, νομίζω…
- Όλοι δουλεύουνε για τον Τσιαμούλο και την Αντωνία Γιαννούλη. Σε κάποιον από τους δύο θα ...φέξει μετά από πέντε χρόνια. Τελικά πρέπει να βλέπεις πολύ μπροστά στην πολιτική.
- Χαιρετίσματα από την Αγία Πετρούπολη μας στέλνει ο Σμυρνιώτης και η παρέα του! Εμείς στέλνουμε χαιρετίσματα στην εξουσία.
-Ρε, λέτε να υπάρχουν ΜΜΕ που έχουν πάρει χρήματα από την Πελοπόννησος Α.Ε.; Μπορεί να ισχύει αυτό που λέει ο Γόντικας; Αν δεν ισχύει, πάντως, είναι εύκολο, να ξεκαθαριστεί. Να δοθούν όλες οι λίστες με τις πληρωμές στη δημοσιότητα για να αποδειχθεί ότι λέει ψέματα ο … κακός κομουνιστής. Εκτός αν δεν λέει ψέματα…
-Αν γίνει γκάλοπ για Παυλή και Τζιούμη θα αφορά μάλλον τις δημοτικές εκλογές του 2019! Γιατί, για αυτές τις εκλογές δεν προλαβάινουν…
-Κάτι ανάμεσα σε Ομπάμα και Σαμαρά θύμισε το σκηνικό που είχε στήσει τις προάλλες ο Νικόλας Τσιαμούλος. Το θέμα είναι τι από τα δύο είναι χειρότερο…
- Την ερχόμενη Τετάρτη και από την Τρίπολη θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Γιάννης Μανώλης. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.
- Με Δημήτρη Παυλή ακούω ότι θα πάει ο Ηλίας Κάμαρης! Για καλό θα πάει εκεί ο Λιάκος ή για κακό; Ο καιρός θα το δείξει. Κυριακή κοντή γιορτή.
- Άκουσα ότι η καρέκλα του Βαγγέλη Γιαννακούρα τρέμει. Οι πιέσεις που ασκούνται στον Τατούλη για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας είναι μεγάλες και δεν ξέρω πόσο και αν θα αντέξει ο Πέτρος στο τέλος.
- Πήρε το αυτί μου ότι κάποιοι προσπαθούν να κάνουν πολιτικό συμπεθεριό του Μανώλη με τους κεντροαριστερούς που θα φύγουν από τον Τατούλη. Άμα θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να ΄χει ο ...πεθερός!
- ΤΕΛΟΣ: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ κρίσιμο για τις εκλογές στην Αρκαδία. Τη Δευτέρα μπορεί να βγει καπνός και να ΄χουμε καινούργιο πάπα. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ! 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...