Ο Δήμος Μεγαλόπολης στο δίκτυο «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»
Ο Δήμος Μεγαλόπολης συμμετέχει πλέον στο δίκτυο ««Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης» (BELC).
Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό δίκτυο αιρετών εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης που μπορούν να συνομιλήσουν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν πληροφορίες, να συνάπτουν διαπροσωπικές συνεργασίες.
Μέσα από το δίκτυο αυτό, καταθέτοντας ολοκληρωμένες προτάσεις, ο Δήμος μας στοχεύει στην επίλυση θεμάτων όπως οι χρηματοδοτήσεις νέων αγροτών, η ερήμωση των αγροτικών περιοχών, ο κύκλος του νερού, η διαχείριση απορριμμάτων, ο τουρισμός, η δημιουργία έξυπνων πόλεων κ.λ.π.
Το έργο υλοποιείται σε στενή συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Περιφερειακών και Τοπικών Συμβούλων της Επιτροπής των Περιφερειών.
Tags:
Δήμος Μεγαλόπολης,Σχετικά Άρθρα
- Ράλλυ Ακρόπολις | Ατύχημα στο "Μαίναλο" και ανακοπή για θεατή - Συγχαρητήρια στους γιατρούς του Παναρκαδικού νοσοκομείου για το επίπεδο ετοιμότητας!
- Μποροβήλος: «Ξένοι VAR σε όλα τα παιχνίδια»
- Φράνκο Ορόσκο: Αστέρας Τρίπολης - «Συμφωνία με τη Λανούς για δανεισμό», σύμφωνα με τον Μέρλο
- Η πρώτη μέρα για το Summer Camp Tripolis στο ΔΑΚ! (vd)
- Στις 10 Ιουλίου η ορκωμοσία φοιτητών στην Τρίπολη






