Menu
RSS
Τετάρτη, 17/06/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Χριστογιαννόπουλος: "Το συμβόλαιο αγοράς του οικοπέδου από το Δήμο στο Ψαθί και μία οφειλόμενη απάντηση στις χυδαιότητες του Δημάρχου"

Χριστογιαννόπουλος: "Το συμβόλαιο αγοράς του οικοπέδου από το Δήμο στο Ψαθί και μία οφειλόμενη απάντηση στις χυδαιότητες του Δημάρχου"
 
Σε ανάρτησή του, ο πρώην δήμαρχος Μεγαλόπολης, Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, αναφέρει ... κ. Μιχόπουλε, το να σας ζητήσει κάποιος να σταματήσετε τους χυδαίους χαρακτηρισμούς σας ίσως είναι άδικο, γιατί πιθανόν η σχέση που έχετε με την Ελληνική γλώσσα να μην σας επιτρέπει να διακρίνεται τα όρια της χυδαιότητας.
Για τον ίδιο λόγο, δεν περιμένουμε από σας να ερμηνεύσετε συμφωνητικά και συμβόλαια, καθώς και να κατανοήσετε όρους όπως "Διαλυτική Αίρεση" .
Καλύτερο θα είναι, πριν δημοσιεύσετε αναρτήσεις σαν την τελευταία ανακοίνωση - παραλήρημα να συμβουλεύεστε κάποιον νομικό για να μην εκτίθεστε δημόσια.
Διότι η τελευταία ανακοίνωση σας, μόνο σε ανακοίνωση Δημάρχου σύγχρονης εποχής δεν παραπέμπει.
Αναρτούμε το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Δήμος για την παραχώρηση του οικοπέδου στο Ψαθί και επειδή είναι προφανές ότι δεν ξέρετε τι έχετε ψηφίσει, να σας πούμε ότι στην απόφαση αυτή έχετε ταχθεί με την άποψη ότι, αν το συμβόλαιο προχωρήσει με τη δέσμευση που έχει βάλει η ΔΕΗ, είναι σίγουρο ότι στο τέλος του 2018 το οικόπεδο θα έχει χαθεί.
Όπως και έγινε.
Αυτό είχατε ψηφίσει κ. Μιχόπουλε και προφανώς δεν το θυμάστε.
Τελικά πότε είχατε δίκιο;
Τότε ή τώρα;
Το τι μας συμφέρει κ. Μιχόπουλε την κάθε χρονική στιγμή, δεν δημιουργεί κανόνες δικαίου.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...