Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγαλόπολη - Με πανό και συνθήματα το συλλαλητήριο ενάντια στην πώληση της ΔΕΗ! (vd)

Μεγαλόπολη - Με πανό και συνθήματα το συλλαλητήριο ενάντια στην πώληση της ΔΕΗ! (vd)
Συλλαλητήριο ενάντια στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ, πραγματοποιήθηκε, αργά το απόγευμα της Πέμπτης 4 Μαΐου, έξω από το Δημαρχείο της Μεγαλόπολης.
Το Συλλαλητήριο διοργανώθηκε από τη ΓΕΝΟΠ -ΔΕΗ, το Δήμο Μεγαλόπολης και το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας. Συμμετείχαν εκπρόσωποι πολλών σωματείων της Μεγαλόπολης και της Αρκαδίας, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού (απουσίαζαν οι Βουλευτές της Αρκαδίας, κάτι μάλιστα που σχολιάστηκε αρνητικά, ενώ όταν αναγνώσθηκε το μήνυμα του Βουλευτή Γ.Παπαηλιού υπήρξαν αντιδράσεις), η Εκκλησία δια του Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.Ιερεμία και βέβαια εργαζόμενοι και κάτοικοι της πόλης.
Στην όψη του Δημαρχείου είχαν αναρτηθεί πανό με συνθήματα ενάντια στην πώληση ενώ εκπρόσωποι φορέων κρατούσαν τα υπόλοιπα πανό.
Στην εκδήλωση παρών μεταξύ άλλων ήταν και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ.Καρυπίδης στην περιοχή του οποίου πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε αντίστοιχο συλλαλητήριο, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Πρόεδρος των Ενεργειακών Δήμων, εκπρόσωπος του κινήματος “Δεν πληρώνω”, καθώς και οι Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου και Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.
Τόσο στις δηλώσεις που έγιναν πριν το Συλλαλητήριο (πρώτο βίντεο) όσο και στις ομιλίες και χαιρετισμούς που πραγματοποιήθηκαν (δεύτερο βίντεο- σε λίγο) φάνηκε η ομοψυχία και η ενότητα που υπάρχει ενάντια στην πώληση του δημόσιου αγαθού της ενέργειας.
Τονίστηκε πως ο μόνος δρόμος είναι ο αγώνας και θα πραγματοποιήσουν, αν χρειαστεί, συλλαλητήριο και στο Σύνταγμα.
Μεταξύ άλλων επισημάνθηκε πως η ΔΕΗ αναπτύχθηκε χάρη στις τοπικές κοινωνίες που έδωσαν τον πλούτο τους και το υπέδαφός τους καθώς και στην προσπάθεια των εργαζομένων και δεν μπορεί κανείς να πουλά δημόσια αγαθά.
Οι ομιλίες διακόπτονταν από συνθήματα που φώναζαν οι συγκεντρωμένοι….
Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από το Συλλαλητήριο στη Μεγαλόπολη ενάντια στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ.
Συλλαλητήριο στη Μεγαλόπολη για την πώληση της ΔΕΗ

 

www.drt915.gr

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...