Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το γλέντι του Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης (vd)

Το γλέντι του Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης (vd)

Ο εμπορικός κόσμος της Μεγαλόπολης τίμησε τον προστάτη του, Άγιο Αθανάσιο, στο εξωκλήσι που έχει υπό την φροντίδα του, σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον, λίγο έξω από την πόλη.

Δυστυχώς ο καιρός και η συνεχής βροχή χάλασε το γλέντι του Συλλόγου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, αναφέρει: "Τόσο εγώ όσο και ο Περιφερειάρχης μας Πέτρος Τατούλης (μαζί μας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Μπακούρης και Θοδωρής Ντάνος) βρεθήκαμε στην εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης "Ο Φιλοποιμήν" γιατί στις δύσκολες κυρίως εποχές, που διανύουμε, θα πρέπει να στηρίζουμε ένα από τα πιο ταλαιπωρημένα τμήματα της κοινωνίας μας, που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα, χωρίς όμως να χάνουν την αισιοδοξία τους και την καλή τους διάθεση.

Στην εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία μεταξύ άλλων να συναντήσουμε και τον φίλο και συμπατριώτη μας, Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Συλλόγου Νίκο Αντώνακα και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου για την ξεχωριστή δουλειά που έχουν κάνει στο εξωκλήσι και του χρόνου με υγεία και με πολύ καλύτερο καιρό!"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...