Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγαλόπολη | Το κόστος της συναυλίας Μαχαιρίτσα - Μάργαρη

Μεγαλόπολη | Το κόστος της συναυλίας Μαχαιρίτσα - Μάργαρη

Δωρεάν είσοδος για όλους στη μουσική συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Παναγιώτη Μάργαρη, το βράδυ της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης. Εισιτήρια δεν θα υπάρχουν και όλος ο κόσμος θα μπορέσει να παρακολουθήσει δωρεάν τη συναυλία.

Όσο για το κόστος της εκδήλωσης, αυτό προβλέπεται σε απόφαση του Δημάρχου Μεγαλόπολης που αναρτήθηκε επίσημα στη Διαύγεια και αναφέρει ...

"Α. Αναθέτουμε απευθείας την παροχή της εργασίας «διοργάνωση συναυλίας με τον ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΓΑΡΗ», την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017, ώρα 9.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης, για την ανάγκη «Διοργάνωσης Πολιτιστικών εκδηλώσεων Δήμου Μεγαλόπολης, “Καλοκαίρι 2017”» στην METROLIVE ΙΚΕ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, έδρα Αν. Γενναδίου 29 Αθήνα, έναντι του ποσού των έξι χιλιάδων οχτακοσίων είκοσι ευρώ (6.820,00 €), συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται οι αμοιβές των καλλιτεχνών, των μουσικών και τεχνικού ήχου, εργοδοτικές - ασφαλιστικές εισφορές και έξοδα μετακίνησης.
Β. Η δαπάνη που προκαλείται από τη συγκεκριμένη ανάθεση θα καλυφθεί από ιδίους πόρους, στον προϋπολογισμό εξόδων του τρέχοντος έτους έχει εγγραφεί η σχετική πίστωση, η οποία θα βαρύνει τον Κ.Α. 10-6471.001 και έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση ανάληψης υποχρέωσης.
Γ. Η πληρωμή του συμβατικού ποσού θα γίνει με την έκδοση εντάλματος πληρωμής, μετά την υποβολή από τον πάροχο ισόποσου εξοφλητικού τιμολογίου."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...