Ισχυρή χαλαζόπτωση σε χωριά της Νότιας Κυνουρίας - Ζημιές σε καλλιέργειες (εικόνες)
Μία ισχυρή καταιγίδα που εξελίχθηκε σε χαλαζόπτωση έπληξε το μεσημέρι χωριά της Νότιας Κυνουρίας, στην Αρκαδία.
Το χαλάζι ήταν αρκετό και πρώτες αναφορές κάνουν αναφορές για ζημιές σε καλλιέργειες και κυρίως σε δένδρα που ήταν σε ανθοφορία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το κύμα κακοκαιρίας αφορούσε τα χωριά Βλησιδιά, Κουνουπιά και Μαρί στη Νότια Κυνουρία.
Το ζητούμενο είναι να εκτιμηθεί το μέγεθος των ζημιών που έγιναν για τους μελισσοκόμους της περιοχής, αλλά και σε ελαιώνες.
Επίσης, κεραυνοί που έπεσαν στην περιοχή διέλυσαν ολόκληρα δένδρα, όπως φαίνεται και σε εικόνες.
Πρόκειται για άλλη μία φορά, μέσα σε ελάχιστες ημέρες, που οι καιρικές συνθήκες προκαλούν ζημιές σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις εντός Αρκαδίας.
Οι φωτογραφίες είναι της Χρύσας Χελιώτη.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr




Σχετικά Άρθρα
- Δράση Προσκόπων το Σάββατο στην πλατεία Πετρινού
- Γιώργος Καπλάνης: "Λύματα στον Μυλάοντα αυτό δεν είναι κανονικότητα, είναι κατάρρευση"
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Η Αλωνίσταινα γέμισε με κόσμο απ’ όλη την Ελλάδα για τον αγώνα "Falanthos Trail" (εικόνες)
- Ζημιές από τον παγετό στη Μαντινεία | "Η μείωση της παραγωγής δημιουργεί συνθήκες αυξημένης πίεσης και απαιτεί άμεση προσοχή"
1 σχόλιο
-
με κούλη είμαστε τελειωμένοι ούλοι ?






