Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στιγμές χαράς και συγκίνησης στην Πασχαλινή γιορτή της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής

Στιγμές χαράς και συγκίνησης στην Πασχαλινή γιορτή της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής
Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής για άλλη μία φορά έφερε κοντά τους Έλληνες Ομογενείς, στην Πασχαλινή εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 13 Απριλίου, στο Σικάγο. Οι Αρκάδες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αλλά μεγαλύτερη επιτυχία είχε η προσέλευση των μικρών, όπου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με χειροτεχνίες, παιχνίδια, κυνήγι πασχαλινού αυγού, σακοδρομίες και φυσικά φωτογραφήθηκαν με το Πασχαλινό Κουνελάκι.
 
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κύριος Γεώργιος Ρεβελιώτης, καθώς και ο Κυβερνήτης της Μεσοδυτικής Περιφέρεις, κύριος Τάσος Γιαννικόπουλος υποδέχτηκαν, καλοσώρισαν και ευχαρίστησαν θερμά όλους τους Έλληνες Ομογενείς, για τη στήριξη που δείχνουν, αλλά και την συνδρομή τους στο φιλανθρωπικό έργο της Ομοσπονδίας. Ακόμα, ευχαρίστησαν όλους τους χορηγούς, οι οποίοι συνδράμουν σημαντικά σε κάθε προσπάθεια της Ομοσπονδίας.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της κλινικής ΜΑΥΟ από τη Μινεσότα, ο οποίος συγκινημένος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κύριο Γεώργιο Ρεβελιώτη, τα μέλη της Ομοσπονδίας αλλά και τους προσκεκλημένους για την μεγάλη δωρεά των 8,000$ που προσέφεραν στην κλινική τον περασμένο Δεκέμβριο, από τα έσοδα της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωση της Π.Ο.Α. Καλό παράδειγμα έδωσε για άλλη μία φορά η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής συνεχίζοντας ενεργά την προσπάθεια για την ενδυνάμωση των σχέσεων της Ελληνικής Ομογένειας αλλά και την διατήρηση των εθίμων και των παραδόσεων.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...