Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιφέρεια Πελοποννήσου | Με εντολή Νίκα ενισχύεται το “Εξοικονομώ κατ’οίκον” με 10.600.000 €!

Περιφέρεια Πελοποννήσου | Με εντολή Νίκα ενισχύεται το “Εξοικονομώ κατ’οίκον” με 10.600.000 €!

Σε διάστημα μιας ώρας περίπου εξαντλήθηκαν οι πόροι του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ» για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποίησε στις 19/9/2019 το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Συγκεκριμένα η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος για τις Περιφέρειες. Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων άνοιξε σήμερα στις 10 το πρωί και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Οι πόροι για την Περιφέρεια Πελοποννήσου εξαντλήθηκαν σε διάστημα μιας ώρας περίπου. Υποβλήθηκαν 886 αιτήσεις και δεσμεύθηκαν περίπου 11,9 εκατ. ευρώ. Συνολικά για την εν λόγω Περιφέρεια καταχωρήθηκαν 1836 αιτήσεις.

Για το λόγο αυτό, εντολή να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες εκταμίευσης ποσού 10.600.00 ευρώ για την ενίσχυση του προγράμματος “Εξοικονομώ κατ’οίκον” στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έδωσε σήμερα Παρασκευή ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η εντολή του περιφερειάρχη δόθηκε προκειμένου να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δικαιούχοι του προγράμματος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 21:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην μας βομβαρδίζετε με επαναλήψεις , παρακαλώ . Σε όλες τις Περιφέρειες έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο .... με το εξοικονομω κατ' οίκον ........ Προς τί οι πανηγυρισμοί ;;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...