Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σπόντες Νίκα για την προηγούμενη περιφερειακή αρχή: "Δεκάδες προγραμματικές συμβάσεις για τον κάθε πικραμένο, στην προεκλογική περίοδο"

Σπόντες Νίκα για την προηγούμενη περιφερειακή αρχή: "Δεκάδες προγραμματικές συμβάσεις για τον κάθε πικραμένο, στην προεκλογική περίοδο"

“Η ένταση που είχαμε στην έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Πέμπτη, συνδέεται με μικροέργα της προεκλογικής περιόδου” δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Παρασκευή, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στην Τρίπολη.

“Θα τα αξιολογήσουμε όλα, όσα έργα έχει υποσχεθεί η προηγούμενη περιφερειακή αρχή κατά την προεκλογική περίοδο, αυτές τις δεκάδες προγραμματικές συμβάσεις για τον κάθε πικραμένο. Ο,τι ζήταγε ο καθένας, ακόμα και ασφαλτοστρώσεις μέσα σε πόλεις και χωριά, αγροτικούς δρόμους, συντήρηση σε κλειστά σχολεία χωρίς παιδιά… Επιτρέπεται αυτό, να συντηρούμε πρώην σχολεία, χωρίς παιδιά και να έχουμε προβλήματα στεγάνωσης σε ανοιχτά σχολεία με παιδιά; Τα κλειστά ας τα συντηρήσει οποιος δήμος θέλει να έχει ένα πολιτιστικό κέντρο” σημείωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

Ο Π. Νίκας επανέλαβε ότι η πολιτική της νέας περιφερειακής αρχής “είναι να προωθούμε μεγάλα έργα τα οποία συνδέονται κυρίως με τις αρμοδιότητές μας, δηλαδή βελτίωση του επαρχιακού και του εθνικού οδικού δικτύου, έργα άρδευσης, λιμνοδεξαμενές – αυτό που είναι το κύριο καθήκον μας. Τα άλλα είναι δουλειά των δήμων, όπως η υποστήριξη των μικροεκδηλώσεων (κοινωνικών, πολιτιστικών, αθλητικών) ή έργα που ανήκουν στην αρμοδιότητά τους. Και υπάρχουν χρηματοδοτικά εργαλεία για αυτό στους δήμους, όπως το πρόγραμμα “Φιλόδημος” που είναι καλύτερο από κάθε προηγούμενο πρόγραμμα”.

Οπως σημείωσε καταλήγοντας ο περιφερειάρχης, “είναι εύκολο να ζητάς από κάπου χρήματα και εν πάση περιπτώσει να προχωρεί τα έργα σου κάποιος άλλος. Ομως στην Περιφέρεια δεν έχουμε υπηρεσίες να μπορούν να κάνουν τις απαιτούμενες μελέτες. Πήγαμε πίσω στο ΕΣΠΑ κοντά 300 εκατομμύρια ευρώ επειδή οι υπηρεσίες μας ασχολούνται με τα διάφορα μικροέργα”.

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΝΙΚΑΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΝΤΕΣ . ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ .......

  • ΡΕ  ΤΙΝΤΟΥΤΟΙ
    ΡΕ ΤΙΝΤΟΥΤΟΙ Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Τατουλαίοι και συνοδοιπόροι ηρεμήστε ! @εστηκαν οι Πελοποννήσιοι για τα δήθεν έργα του τατούλη. Ξεκουμπιστήκατε τώρα από την καρέκλα και έχετε καταντήσει γραφικοί !!!!! Πιό γραφικός πεθαίνεις !!! Ηρεμήστε δεν είσαστε στην εξουσία πλέον γατάκια ! ΧΑΣΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Το προγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ υποχρεούσθε να πείτε ότι είναι έργο ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης , ο,τι υπογράφετε σήμερα κ Νίκα ,πως είναι ΕΡΓΑ ΤΑΤΟΥΛΗ !!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 21:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Για ελεγξτε κ. Νικα, ποσα εργα εχουν μελετες και είναι καταχωνιασμενα στους χωρους των υπηρεσιων σας;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 20:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΙΚΑ , ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ . ......ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ .......

  • 1
    1 Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 20:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτος ονκυριος εχει να μας πει κατι σοωαρο!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...