Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νικολάκου: "Όπως το είχαμε προβλέψει ... όλοι τώρα βιάζονται για την ολοκλήρωση του έργου ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα"!

Νικολάκου: "Όπως το είχαμε προβλέψει ... όλοι τώρα βιάζονται για την ολοκλήρωση του έργου ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα"!

Με γραπτή δηλωσή της, η τέως αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκου αναφέρει, με αφορμή την σημερινή επίκαιρη επερώτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για το έργο ΣΔΙΤ των σκουπιδιών...

"Όπως το είχα προβλέψει, φίλοι μου, τελικά όλοι (!) τώρα βιάζονται για την ολοκλήρωση του έργου ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα!
Σήμερα υπάρχει νεώτερη εξέλιξη...
O Βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωσταντινόπουλος, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στην Βουλή, με την οποία καλεί τον Πρωθυπουργό να επισπεύσει την υλοποίηση του έργου.
Ο κύριος Κωνσταντινόπουλος «αποθεώνει» το ΣΔΙΤ της Περιφερειακής Αρχής του Πέτρου Τατούλη και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το έργο δημιουργεί προφανή οφέλη στις τοπικές οικονομίες, στη νέα ποιοτική γεωργία και στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των νέων γενιών και έχει ταυτόχρονα περιβαλλοντικό αποτύπωμα». Συνεχίζοντας τους ...ύμνους ο κ. Βουλευτής αναφέρει ότι το έργο δημιουργεί 1000 άμεσες θέσεις εργασίας, κατά την κατασκευαστική περίοδο, και 350 μόνιμες, κατά την λειτουργία του.
Αναρωτιέμαι λοιπόν, φίλοι μου: Τι άραγε μπορεί να κάνει ο κ. Μητσοτάκης; Να παρακάμψει το Περιφερειακό Συμβούλιο;

Προβλέπω... ότι σε λίγο χρονικό διάστημα θα προσπαθούν όλοι να πείσουν τους πολίτες ότι το έργο είναι δικό τους!

ΥΓ: Το έργο ΣΔΙΤ με ανταγωνιστικό διάλογο για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου σχεδιάστηκε, δημοπρατήθηκε και συμβασιοποιήθηκε από την Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη.
Το έργο έχει ως βασικό άξονα το δημόσιο συμφέρον και δεν θα μπορέσει κανείς να παίξει «πολιτικά παιγνίδια» ή να ικανοποιήσει οικονομικά «συμφέροντα» σε βάρος των πολιτών."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...