Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιφέρεια | Αυτός είναι ο λόγος που η Οικονομική Επιτροπή όρισε άλλο δικηγόρο υπεράσπισης του Πέτρου Τατούλη

Περιφέρεια | Αυτός είναι ο λόγος που η Οικονομική Επιτροπή όρισε άλλο δικηγόρο υπεράσπισης του Πέτρου Τατούλη

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου -σύμφωνα με ανακοίνωση- "με απόφασή της όρισε την δικηγόρο της Π.Ε. Λακωνίας Αλίκη Βελίκα, με έμμισθη εντολή, για να αναλάβει την υπεράσπιση του τ. περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη σε δίκη η οποία αφορά υπόθεση ρύπανσης του περιβάλλοντος στην θέση Αγιος Νικόλαος της Πύλου.

Το αντίστοιχο σώμα της απελθούσας περιφερειακής αρχής είχε αποφασίσει στις αρχές του φετινού χρόνου τον ορισμό άλλου νομικού για να υπερασπιστεί τον τ. περιφερειάρχη.

Ο εν λόγω νομικός προσκλήθηκε από την νυν Οικονομική Επιτροπή να παρευρεθεί στην πρόσφατη συνεδρίασή της προκειμένου να επαναδιαπραγματευθεί ενώπιον του σώματος την αμοιβή του -την οποία είχε κατά πλειοψηφία εγκρίνει φέτος τον Μάρτιο η Ο.Ε., με την προηγούμενη σύνθεσή της. Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε ότι αδυνατεί να παραστεί στη συγκεκριμένη συνεδρίαση.

Ως εκ τούτου, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, καθόρισε με απόφασή της την αμοιβή του εν λόγω νομικού στο προβλεπόμενο από τον Κώδικα περί Δικηγόρων ποσό για παράσταση ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, ενώ ο εν λόγω νομικός επανερχόμενος με επιστολή του το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου “δήλωσε ότι εμμένει στην αρχική σύμβαση”."

1 σχόλιο

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Για άλλη υπόθεση βγάζει ανακοίνωση η Περιφέρεια και για άλλη έγινε η μεγάλη κόντρα και η παρέμβαση του τέως Περιφερειάρχη στην Οικονομική Επιτροπή. Τα θέματα ήταν δύο, το 24 και το 25.. η παραπάνω ανακοίνωση αφορά το 25 θέμα και όχι το 24...
    Τουλάχιστον θα πρέπει να γίνεται διευκρίνιση και να μην υπάρχει σκόπιμη παραπληροφόρηση ή σκόπιμη δημιουργία εντυπώσεων.... Άλλωστε και τα ονόματα των δικηγόρων στην υπόθεση (θέμα 24) είναι άλλα... Ο ένας δικηγόρος είναι ο Κοκκίνης και ο άλλος ο Ξηρογιάννης από τη Μεσσηνία. Αυτά προς ενημέρωση...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...