Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Όλη η αλήθεια για την παραίτηση Μπεντεβή – Ποτέ δεν έγινε αποδεκτή από τον Τατούλη

Όλη η αλήθεια για την παραίτηση
Μπεντεβή – Ποτέ δεν έγινε αποδεκτή από τον Τατούλη

Την περασμένη Δευτέρα (τότε που συνεδρίασε το περιφερειακό συμβούλιο και διακόπηκε για πρώτη φορά, λόγω επεισοδίων), ο περιφερειακός σύμβουλος, Κώστας Μπεντεβής δεν είχε ψηφίσει την εισήγηση του Περιφερειάρχη, για να παραπεμφθεί η υπόθεση της μονάδας βιοαερίου, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Εκείνη την ημέρα, ο Κ. Μπεντεβής υπέβαλλε την παραίτησή του προς τον Περιφερειάρχη.

Η παραίτηση δεν έγινε αποδεκτή από τον Πέτρο Τατούλη. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

p>Η παραίτηση τέθηκε στη διάθεση του Περιφερειάρχη, από τη Δευτέρα, δηλαδή τρεις ημέρες, πριν τα σοβαρά επεισόδια της Πέμπτης. Θέμα παραίτησης λοιπόν του Κώστα Μπεντεβή, δεν ισχύει.

Όσον αφορά, την επεισοδιακή συνεδρίαση της Πέμπτης, ο περιφερειακός σύμβουλος ψήφισε την πρόταση του Πέτρου Τατούλη, για να εγκριθεί η Μελέτη περιβαλλοντική Επιπτώσεων της μονάδας βιοαερίου, με τις αλλαγές που προβλέπουν οι υπηρεσίες της περιφέρειας. Συμφώνησε με την πρόταση του Περιφερειάρχη και ψήφισε «ναι», με αποτέλεσμα να είναι από τους πρώτους που δέχτηκαν επιθέσεις, από εξαγριωμένους πολίτης, στη συνεδρίαση της Πέμπτης.

Πάντως, η άποψη του Κώστα Μπεντεβή δεν έχει αλλάξει και θεωρεί ότι η πρόταση Τατούλη, έτσι όπως διατυπώθηκε, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...