Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκινά ο καθαρισμός του δασικού οδικού δικτύου στην Αρκαδία

Ξεκινά ο καθαρισμός του δασικού οδικού δικτύου στην Αρκαδία

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τον καθαρισμό και την διάνοιξη των δασικών δρόμων της Αρκαδίας εν όψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που συγκλήθηκε την Παρασκευή 27 Μαρτίου στην Π.Ε. Αρκαδίας, στην Τρίπολη, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Λαμπρόπουλο και στην οποία συμμετείχαν -μεταξύ άλλων- ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Αρκαδίας πύραρχος Κωνσταντίνος Αλέμης Πύραρχος, ο δασαρχης Τρίπολης Θανάσης Αργειτάκης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε εκτεταμένα ο προγραμματισμός των πιο πάνω έργων, έτσι ώστε η Αρκαδία να είναι έτοιμη εν όψει της έναρξης της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 10:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Πολιτική Προστασία .....είναι αμόλυντη.......

  • Δημότης
    Δημότης Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 08:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι οι δρόμοι εισόδου στην πόλη, και όχι μόνο, είναι γεμάτοι σκουπίδια. Τις προάλλες περνούσα πεζός στο δρόμο που βρίσκεται το άλσος του Μαηθανάση και η κατάστασή του είναι ντροπή για την πόλη. Και οι δυο πλευρές του είναι γεμάτες χόρτα και κάθε λογής σκουπίδια.. Ίσως να είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθούν με αυτούς τους καθαρισμούς τα συνεργεία που διαθέτουν η Περιφέρεια και ο Δήμος. Επειδή και ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Αντιδήμαρχος είναι ικανοί και νοικοκύρηδες, είμαι σίγουρος ότι μέχρι το Πάσχα όλοι οι δρόμοι εισόδου στην πόλη θα είναι όπως πρέπει.

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 23:25 Σύνδεσμος σχολίου

    κατά τα άλλα τηρούν τα μέτρα απόστασης μεταξύ τους .. ο ένας πάνω στον άλλο.. γιατί δεν μπορούσαν να τα πούν τηλεφωνικά.. καθιερωμένη δράση είναι. πώς προστατεύουν τους πολίτες με αυτό το παράδειγμα που δίνουν.κρίμα...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...