Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στήριξη στην επιχειρηματικότητα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στήριξη στην επιχειρηματικότητα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με το ποσό των 8.000.000 ευρώ θα ενισχυθούν επιχειρηματίες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με κύριο κριτήριο την ποιότητα και την καινοτομία. Τα χρήματα προέρχονται από το ΕΣΠΑ /ΠΕΠ και προορίζονται κυρίως για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, σε συνέχεια θετικής γνωμοδότησης της ΕΥΚΕ (Ειδική Υπηρεσία Κρατικών Ενισχύσεων),  η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών, πρόκειται το επόμενο χρονικό διάστημα να προχωρήσει στην ένταξη πράξεων, από τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016.

Η ενίσχυση αυτή αφορά νέες ανεξάρτητες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εντάσσεται στη Γενική Επιχειρηματικότητα –ειδικότερα στον Αξονα 1 «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της ελκυστικότητας και της εξωστρέφειας της Περιφέρειας (ιδιαίτερα των ΜΜΕ), μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα, με αιχμή την καινοτομία και αύξηση της περιφερειακής προστιθέμενης αξίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014 – 2020».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...