Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γόντικας: "Καμία άλλη αναμονή για την αποπομπή του εκπροσώπου της ναζιστικής Χρυσής Αυγής από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου"

Γόντικας: "Καμία άλλη αναμονή για την αποπομπή του εκπροσώπου της ναζιστικής Χρυσής Αυγής από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου"

(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Η Περιφερειακή αρχή να το φέρει ως πρώτο θέμα στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο!

 

        Αν και έχει περάσει ενάμιση μήνας και έχουν γίνει πέντε Συνεδριάσεις του  ΠΕΣΥ μετά την καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου, εντούτοις το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης και άλλων παρατάξεων, για την αποπομπή του εκπροσώπου της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ και αποκλεισμό του από κάθε δραστηριότητα του Περιφερειακού συμβουλίου, δεν έχει ακόμα συζητηθεί!

            Έχουν φροντίσει γι’ αυτό το προεδρείο και όχι μόνο, να μπαίνει δηλαδή στην ημερήσια διάταξη  και να μην συζητιέται, γιατί κάθε φορά «δεν προφταίνουν!». Ακόμα και όταν μετά από πρόταση,  μπαίνει να προταχθεί ως θέμα προερχόμενο από προηγούμενη συνεδρίαση, αποφεύγουν να τη θέσουν σε ψηφοφορία! Γιατί άραγε; Φοβούνται κάτι; Ή μήπως η Περιφερειακή Διοίκηση έχει ανάγκη από ψήφους κομμάτων και χώρων που εκλέχτηκαν με ρατσιστικό και μισαλλόδοξο τρόπο;

          Νοιώθουν περήφανοι φαίνεται τα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ που είναι στις παρατάξεις Νίκα, Τατούλη, Μπουντρούκα  για τη στήριξη της κυβέρνησης Μητσοτάκη,  στο όργιο αστυνομικής βίας κατά των διαδηλωτών, που συμβολικά και τηρώντας όλα τα μέτρα γιόρτασαν το Πολυτεχνείο, τη ίδια στιγμή που υποκριτικά μετέφερε χιλιάδες αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας σε συνθήκες συνωστισμού..

          Καλούμε τον πρόεδρο του ΠΕΣΥ στην πρώτη συνεδρίαση να το  θέσει ως 1ο θέμα στην ημερήσια διάταξη  και ο καθένας να πάρει τις ευθύνες του.

             Ο επικεφαλής της

Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου

 

              Νίκος Γόντικας

3 σχόλια

  • Μπιλ
    Μπιλ Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 21:18 Σύνδεσμος σχολίου

    πες τα βρε Γόντικα !!
    Έτσι να μαθαίνουμε τι γίνεται. Καθαρές κουβέντες !!!

  • Κακός  Λύκος
    Κακός Λύκος Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 12:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε τον Γόντικα!! θυμήθηκε να κάνει κριτική και στο Νίκα το φιλαράκι του!!!! και βρήκε ωραίο θέμα ...για όλα τα άλλα που συμβαίνουν στην Περιφέρεια δεν βγάζει άχνα ο ..επαναστάτης!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 12:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΌΞΩ ΡΕ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΕ ΤΟΥ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑΡΧΩΝ..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...