Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πάτρα | Μυστήριο με εικόνες ξέφρενου κορωνοπάρτι 200 ατόμων

Πάτρα | Μυστήριο με εικόνες ξέφρενου κορωνοπάρτι 200 ατόμων

Μυστήριο και αναστάτωση έχουν προκαλέσει βίντεο που φιγουράρουν από χθες σε stories Πατρινών, αλλά και σε αναρτήσεις στα social media, σύμφωνα με τις οποίες μεγάλο και ξέφρενο κορωνοπάρτι έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή της Περιβόλας, στην Πάτρα.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ενώ βρισκόμαστε εν μέσω lockdown λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού που οδήγησαν στο «κατακόκκινο» την Αχαΐα και με τα νοσοκομεία να πιέζονται από το μεγάλο αριθμό νοσηλειών, σύμφωνα πάντα με τα βίντεο που αναρτήθηκαν, δεκάδες άτομα φέρεται να συγκεντρώθηκαν (πρόκειται για περίπου 200 άτομα), προκειμένου να διασκεδάσουν με ποτά, μουσική και χορό.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει στη διάθεση του το thebest.gr δεν υπήρχαν ούτε αποστάσεις ούτε μάσκες. Βασικά αξεσουάρ ήταν αποκριάτικα καπέλα και… κομφετί. Μάλιστα σε κάποια λεζάντα οι συμμετέχοντες τρολάρουν την αστυνομία, γράφοντας: “Συνεχίζουμε ακάθεκτοι” με ένα emoji που δείχνει έναν αστυνομικό. Σε μία φωτογραφία που ανέβασε κάποιοιος από τους συμμετέχοντες, φαίνονται περιπολικά της αστυνομίας ενώ υπάρχει και σχόλιο που τη συνοδέυει… “Ας τους πει κάποιος να φύγουν”.

Το thebest.gr έχει λάβει καταγγελία με αντίστοιχο υλικό από το πάρτι του Σαββάτου, με την υποσημείωση ότι δεν ήταν το μοναδικό που έγινε στην περιοχή τις τελευταίες μέρες καθώς και την ακριβή διεύθυνση του χώρου όπου φέρονται να γίνονται τα πάρτυ. Πάντως τα ξημερώματα αναρτήθηκαν και stories στα social media αφήνοντας άφωνους άλλους χρήστες που δεν πίστευαν στα μάτια τους…

Ωστόσο και παρά το γεγονός ότι εμφανίζονται περιπολικά, η αστυνομία απαντά ότι δεν έλαβε καμία καταγγελία, ούτε έλαβε γνώση τέτοιου περιστατικού. Παραμένει λοιπόν άγνωστο αν όντως οι εικόνες είναι από το βράδυ του Σαββάτου, ή από το βράδυ κάποιας άλλης πρόσφατης μέρας ή και ακόμα εικόνες πριν την πανδημία.

Το σίγουρο είναι πως οι εικόνες έχουν προκαλέσει αναστάτωση, ενώ επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του thebest.gr, για τέτοια πάρτι ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία Καρναβαλιού.

https://eleftherostypos.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...