Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιάννης Μπουντρούκας: "Δεν τιμά κανένα η σημερινή εικόνα του Περιφερειακού Συμβουλίου"

Γιάννης Μπουντρούκας: "Δεν τιμά κανένα η σημερινή εικόνα του Περιφερειακού Συμβουλίου"

Πρωτοβουλία σχετικά με την αναβάθμιση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ανέλαβε ο κύριος Γιάννης Μπουντρούκας, Περιφερειακός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Πελοποννησιακής σημασίας, αφού η εικόνα του σήμερα. όπως αναφέρει ο ίδιος, δεν τιμά κανέναν. Αναλυτικότερα...

Πρωτοβουλία για την αναβάθμιση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου αναλαμβάνει ο Επικεφαλής της Πελοποννησιακή Συμμαχίας κ. Γιάννης Μπουντρούκας καλώντας άμεσα τη σύγκλιση του άτυπου Οργάνου των Επικεφαλής των Παρατάξεων με μοναδικό θέμα την επανεκκίνηση του ανωτάτου Οργάνου της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Αφορμή για την πρωτοβουλία αυτή είναι η μίζερη και καταρρακωμένη εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του.
Αντί εποικοδομητικού διαλόγου στο Όργανο κυριαρχούν οι προσωπικές διαμάχες, οι "κοκορομαχίες", τα λεκτικά επεισόδια, οι απειλές και οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί που υποβαθμίζουν το Περιφερειακό Συμβούλιο και εκθέτουν ανεπανόρθωτα όχι μόνο τους γνωστούς ¨πρωταγωνιστές" των επεισοδίων αλλά και όλους αυτούς που αναγκάζονται να γίνονται αυτόπτες μάρτυρες όλων αυτών των θλιβερών σκηνών.
"Πρέπει να μπει τέλος σε αυτό τον κατήφορο. Όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι επιτέλους πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν τιμά κανένα η σημερινή εικόνα του Περιφερειακού Συμβουλίου" δηλώνει ο Επικεφαλής της Πελοποννησιακής Συμμαχίας κ. Γιάννης Μπουντρούκας και συνεχίζει: " Είμαι σίγουρος ότι θα πρυτανεύσει η κοινή λογική και όλοι θα καθίσουμε γύρω από ένα τραπέζι για να βάλουμε τις βάσεις της επανεκκίνησης του Περιφερειακού Συμβουλίου. Μιας επανεκκίνησης που έχουμε ανάγκη όλοι για να βγούμε από το "βάλτο" της λασπολογίας και να προστατεύσουμε αποτελεσματικά το θεσμό που έχουμε κληθεί να
υπηρετήσουμε.
Αν και υπάρχουν ευθύνες που έχουν ονοματεπώνυμο δεν είναι ή ώρα για καταλογισμό ευθυνών αλλά η δημιουργία μιας κοινής αντίληψης που θα αναβαθμίσει το Περιφερειακό Συμβούλιο και θα αποκαταστήσει την αρνητική εικόνα που έχει σχηματίσει ο Πελοποννησιακός λαός για το ανώτατο όργανο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Αυτό το στοίχημα μπορούμε και πρέπει να το κερδίσουμε όλοι μαζί με τις πράξεις μας. Όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και να προχωρήσουμε στις όποιες αποφάσεις απαιτούνται προκειμένου να περισώσουμε το κύρος του Περιφερειακού μας Συμβουλίου και να λειτουργήσουμε προς όφελος του Πελοποννησιακού λαού για το υπόλοιπο της θητείας μας"

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 20 Μαϊος 2021 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Όχι δα να βάλει σε τάξη το περιφερειακό συμβούλιο ο.... Μπουντρούκας ! Δεν πείθει ο κύριος . ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ γαρ .

  • Μπάμπης Νιώτης
    Μπάμπης Νιώτης Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    16:41 Ας μην σχολιάσω ότι γράφεις κεφαλαία και στραβωθήκαμε να σε διαβάσουμε. Εκείνο το "επικεφαλείς" ρε κακομοίρη, μας έδωσε την χαριστική βολή. Δεν κλίνεται μανούλα μου το επίρρημα. "Επικεφαλής" γράφεται όπως κι αν το πεις. Ο "επί της κεφαλής" δηλαδή. Αυτός που είναι μπροστά. Το κατάλαβες; Άλλη φορά μην ξαναγράψεις σχόλιο. Για το καλό των ματιών μας το λέω

  • ΔΙΚΑΙΟΣ  ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ! ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ !
    ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΝΙΚΑ?

  • ΔΙΚΑΙΟΣ  ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 16:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΩΠΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΝΙΚΑ! ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ? ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...