Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κακοκαιρία | Κλειστά αύριο τα σχολεία στη γειτονική Αργολίδα

Κακοκαιρία | Κλειστά αύριο τα σχολεία στη γειτονική Αργολίδα
Κλειστές λόγω κακοκαιρίας αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου αποφασίστηκε το κλείσιμο όλων των Δημοτικών, Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Άργους Μυκηνών , όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Α βάθμια και Β βάθμια) όλων των ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης  Παιδιών) αύριο Πέμπτη 26/01/2023, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την  περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Το επόμενο 24ωρο αφού εκτιμηθούν εκ νέου οι καιρικές συνθήκες, θα εκδοθεί ανακοίνωση για την λειτουργία ή μη,  των σχολικών μονάδων για την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Στο Ναύπλιο:

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στον Δήμο Ναυπλιέων σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου κ. Δ. Κωστούρου λόγω της κακοκαιρίας και των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που προβλέπονται για την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων:

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων που εκδόθηκε για την περιοχή μας αλλά και το μήνυμα από το 112 , με το οποίο προειδοποιούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους λόγω ισχυρών καταιγίδων και θυελλωδών ανέμων από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 26ης Ιανουαρίου, με απόφαση του Δημάρχου Ναυπλιέων, οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ναυπλιέων (Παιδικοί Σταθμοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια) δεν θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023.

Στην Ερμιονίδα:

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, τα σχολεία όλων των Βαθμίδων  Εκπαίδευσης του Δήμου Ερμιονίδας, οι Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Ερμιονίδας, θα μείνουν κλειστά, λόγω των αναμενόμενων επικίνδυνων και ισχυρών καιρικών φαινομένων σύμφωνα με την ειδοποίηση από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μέσω του «112».

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας,

Ιωάννης Γεωργόπουλος

Στην Επίδαυρο:

Κλειστά τα σχολεία και στον Δήμο Επιδαύρου για αύριο Πέμπτη 26/01/2023 σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Επιδαύρου, Τάσου Χρόνη.

Ο ίδιος σε ανάρτηση του, στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media έγραψε:

Κατόπιν της εξαιρετικά επείγουσας ειδοποίησης από την πολιτική προστασία και για τον περιορισμό των μετακινήσεων αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί!

Θα ακολουθήσει απόφαση δημάρχου.

Korinthostv.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 22:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Αρκαδία τι θα κάνει θα τα αφήσει ανοιχτά?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...