Περιφέρεια | Αναπληρωτής Προϊστάμενος στη Διεύθυνση Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων ο Γιώργος Σμουδιάνης
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συμμετείχε την Παρασκευή 21 Ιουλίου σε τηλεδιασκέψεις, με τους 5 χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, για τη ρύθμιση θεμάτων τοποθέτησης προσωπικού στις υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων, καθώς και της έδρας.
Στις εν λόγω συσκέψεις, με τη συμμετοχή επίσης του αρμόδιου -μεταξύ άλλων- για θέματα διοίκησης και οικονομίας αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Λαμπρόπουλου, καθώς και αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων, συζητήθηκαν οι αναγκαίες μετακινήσεις προσωπικού για την ευρυθμία των υπηρεσιών της Περιφέρειας.
Μεταξύ των αποφάσεων που ελήφθησαν σήμερα περιλαμβάνονται ο ορισμός ως αναπληρωτών προϊσταμένων, του Γιώργου Σμουδιάνη στη Διεύθυνση Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων στην έδρα της Περιφέρειας και του Δημήτρη Καλδή στη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Μεσσηνίας.
Η σχετική απόφαση του περιφερειάρχη Π. Νίκα, αναμένεται να αναρτηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιουλίου.
Σχετικά Άρθρα
- Πιάνα | Χωρίς την παρουσία καινού οι φετινές βραβεύσεις από το "Ίδρυμα Παπανικόλα"
- Μορφωτικός Σύλλογος Λεωνιδίου | Νέο διοικητικό συμβούλιο - Πρόεδρος η Αικατερίνη Σαρρή
- Το έθιμο με τη μεταφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου από τα Κάτω στα Άνω Δολιανά
- Με διπλό ξεκίνησε ο Ηρακλής Βερβένων μέσα στον Τυρό
- Ισόπαλος στο Ρέντη ο Αστέρας Β’ AKTOR – 1-1 με τον Ολυμπιακό Β’ (εικόνες)
3 σχόλια
-
δεν μας λυπαστε παρτε τον απο εκει
-
Περίμενε κανείς κάτι καλύτερο ; Ετσι ειναι αυτοι οι ανθρωποι , θελουν να αφησουν το τελευταίο αποτύπωμα τους για να τους θυμουνται . Θα αλλαξουν τώρα στο φευγα ;
-
Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!! ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΛΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΡΟΥΚΕΤΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.






